Evropa - Česká Republika

Na kole křížem krážem po Česku a Křížem krážem po moravských horách

Slunečné dny lákají ven a cyklistická sezóna je v plném proudu. Nakladatelství Fragment připravilo nejen pro cyklisty, ale pro všechny milovníky cestování několik zajímavých titulů.

Na kole křížem krážem po Česku
Na kole křížem krážem po Česku
V Nakladatelství Fragment vycházejí dva cestovatelské tituly, které čtenáře provedou po krásách České republiky.

První z průvodců s názvem Na kole křížem krážem po Česku potěší hlavně cyklisty. Kniha je zavede třeba na hráze třeboňských rybníků, do stínu křivoklátských vrchů nebo provede rovinami Polabské nížiny. Ti zdatnější mohou vyšlápnout na Šumavu nebo vyzkoušet svou cyklistickou zdatnost na náročných terénech v Krkonoších, které za odměnu nabídnou krásné výhledy na Sněžku. Vyberte si ze zajímavých tipů, které jsou doplněny početnými fotografiemi a mapkami. Křížem krážem po moravských horách
Křížem krážem po moravských horách
Nechybí ani komplexní praktické informace o vlakovém či autobusovém spojení, terénu a doporučené trase. Průvodce Na kole křížem krážem po Česku jistě obohatí vaše výlety na kole.

Titul Křížem krážem po moravských horách seznámí čtenáře s nejzajímavějšími pohořími Moravy, která můžete objevovat na kole nebo pěšky. Podíváte se třeba na Králický Sněžník, do Rychlebských hor, objevíte kouzlo podhůří Jeseníků či Beskyd nebo navštívíte nejmenší hory na Moravě, kterými je malebná Pálava. Kniha Křížem krážem po moravských horách obsahuje řadu inspirativních fotografií, charakteristiku cílových míst, praktické informace o náročnosti terénu, doporučené trasy a nechybí ani rady a návody pro každého cyklistu a turistu. Krásy moravských a slezských hor čekají právě na vás.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 25.04.2010 07:37
Poslední změna: 18.05.2010 03:56

RSS

Hodnocení: 4.94 (123x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz