Knihy - Audioknihy

Dana Morávková vrátila k Princezně Husopasce

Po 23 letech se Dana Morávková vrátila k Princezně Husopasce. Ve studiu namluvila na CD oblíbenou pohádku společně s dalšími od bratří Grimmů.

Princezna Husopaska a další pohádky bratří Grimmů
Princezna Husopaska a další pohádky bratří Grimmů
Nová audiokniha pohádek, kterou Dana Morávková v průběhu letních prázdnin namluvila, se jmenuje Princezna Husopaska a další pohádky bratří Grimmů. Součástí titulu je DVD s pohádkovým filmem Princezna Husopaska z roku 1989. Pohádkový komplet vyjde v září 2012 u vydavatelství Popron Music.

Dana Morávková
Dana Morávková
A jak Dana Morávková vzpomíná na Princeznu Husopasku?
"Na natáčení této pohádky vzpomínám moc ráda, protože se mi splnil sen. Každá holka si přeje zahrát si princeznu. V té době jsem toužila stát se herečkou a byla jsem velmi šťastná, že mně i Míše Kuklové dopadly kamerové zkoušky dobře a vybrali si nás. Natáčení mám propojeno právě s Míšou Kuklovou, protože jsme tam byly spolu více méně denně a vzniklo tam naše přátelství. Ráda vzpomínám i na pana režiséra Konrada Petzolda, který byl k nám oběma velmi laskavý."

Známá herečka velmi poutavě vypráví klasické pohádky. Na CD tak mohou posluchači slyšet také pohádky Šípková Růženka, Žabí král nebo Železný Jindřich, Červená Karkulka a Šest smělců přemůže svět.

Foto: Popron Music

Editor: Janinka
Vytvořeno: 01.08.2012 11:33
Poslední změna: 06.08.2012 12:48

RSS

Hodnocení: 5.00 (1x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz