Kultura

Četnické humoresky na zámku Nový Hrad

Na zámku Nový Hrad v Jimlíně můžete během letních prázdnin navštívit výstavu z oblíbeného televizního seriálu Četnické humoresky.

Zámek Nový Hrad v Jimlíně
Zámek Nový Hrad v Jimlíně
Zámek Nový Hrad v Jimlíně, který se Četnické humoresky na zámku Nový Hradnachází 6 kilometrů od Loun, nabídne návštěvníkům v průběhu letních prázdnin až do 12. srpna 2012 kromě klasického zámeckého okruhu s prohlídkou gotického sálu, kaple, barokních sálů, černé kuchyně, salonků a ložnic také okruh druhý. Na něm návštěvníci uvidí kromě kaple, rytířského sálu a pokojů východního křídla ještě výstavu o seriálu Četnické humoresky, která pojednává o úspěšném seriálu České televize i o prvorepublikovém četnictvu obecně. Výstava už stačila procestovat část republiky, ale převážně se vyskytovala na Moravě. Četnické humoresky na zámku Nový HradV severních Čechách ji mohou vidět návštěvníci poprvé. V Rytířském sále je dále k vidění výstava Šikovné ruce našich sousedů, která návštěvníkům přibližuje domácí výrobky a umělecká díla obyvatel mikroregionu Lounské Podlesí.

V měsících červenci a srpnu 2012 na návštěvníky čekají také zajímavé koncerty a divadelní představení v atraktivním prostředí zámeckého nádvoří a rytířského sálu. Aktuální informace naleznete na webu webu zámku Nový hrad.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 26.06.2012 10:49
Poslední změna: 03.07.2012 11:05

RSS

Hodnocení: 5.00 (2x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz