Kultura

Scissor Sisters se vrací

Stýskalo se vám po extravagantní americké partičce Scissor Sisters? Už nemusí! Kapela se v pondělí 28. května 2012 přihlásila s dalším studiovým albem.

Scissor Sisters
Scissor Sisters
Poslední album kapely Scissor Sisters nazvané Night Work sice nezaznamenalo takový úspěch, jaký kapela asi čekala, a tak tak se seskupení kolem charismatického Jakea Shearse stáhlo do ústraní a začalo makat na nových písních. Scissor Sisters Magic Hour
Scissor Sisters Magic Hour
Výsledek jejich více než roční intenzivní práce, nové album Magic Hour v Evropě vyšlo 28. května 2012.

Kapela se při natáčení, které probíhalo střídavě v domovském New Yorku a Londýně, do studia pozvala celou řadu význačných producentů. Na desce se podílel například Pharrell Williams, Diplo, Alex Rihda z dua Boys Noize nebo Azealia Banks. Scissor Sisters se vracíDo produkování desky se zapojil i Calvin Harris, který se s Jakem Shearsem seznámil při společné práci na poslední desce Kylie Minogue. Harris je podepsaný i pod pilotním singlem Scissor Sisters s názvem Only The Horses. "Už když jsem psal Horses, věděl jsem, na čí vrátka následně zaklepeme ohledně produkce," uvádí ke spolupráci, která podle jeho slov dopadla na jedničku, sám Jake Shears.

Foto: Universal Music

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 25.05.2012 11:48
Poslední změna: 30.05.2012 09:32

RSS

Hodnocení: 5.00 (1x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz