Kultura

festival JamRock odkrývá první kapely !

Letošní JamRock se začíná vybarvovat do parádních barev. Už od počátku února postupně oznamujeme první potvrzené kapely, které letos v Žamberku vystoupí.

„Na Facebooku se každý den objeví jedna kapela,“ říká pořadatel JamRocku Libor Pavlata, „takže můžeme dobře sledovat, co se lidem nejvíc líbí.“ Malý seznam zatím vede Vypsaná fiXa před Macháčkovic letkou MIG 21 a slovenskými bratry z Horkýžů slížů... Kromě těchto tří je potvrzena ještě energicky parodická úderka Děda Mládek Illegal Band a tvrdší Cocotte Minute. Zatím posledním oznámeným interpretem je pak plzeňská skupina Alice, která v Žamberku loni vystoupila v exkluzivním programu se svým bývalým zpěvákem Danem Bártou.

„Právě Dan Bárta s Alicí mohli tenkrát aspirovat na to, že nahradí rozpadlou Lucii, která jako jedna z mála českých kapel měla skutečně stadionový potenciál,“ doplňuje pořadatel. „Vám se tohle spojení ve stylu návratu ke kořenům ohromě líbí a tak si ho letos chceme zopakovat.“


Pokud byl tento týden ve znamení stálic na československé hudební scéně, příští týden tomu bude jinak. JamRock se totiž pouští do razantnější dramaturgie, kdy příležitost stanout na jednom z pódií nebude určovat to, jak je kapela známá, ale to, jak významný je její hudební přínos z hlediska progresivity. Dostane se tedy i na ne úplně profláknutá jména, která však budou slibovat o to zajímavější hudební zážitek.

Více informací na stránkách festivalu: www.jamrock.cz
facebook: https://www.facebook.com/jamrock.zamberk

JamRock Žamberk => 14. – 16.6. 2012

Dosud potvrzení interpreti:

* Vypsaná fiXa
* Horkýže Slíže
* MIG 21
* Děda Mládek Illegal Band
* Alice + Dan Bárta
* Cocotte Minute

festival JamRock odkrývá první kapely !

Editor: Veronika
Vytvořeno: 09.02.2012 07:04
Poslední změna: 09.02.2012 07:05
web: http://www.jamrock.cz

RSS

Hodnocení: 0.00 (0x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz