Kultura

Andrea Bocelli chystá v New Yorku výjimečný koncert

Toskánský tenorista Andrea Bocelli chystá na 15. září 2011 výjimečný koncert. Půjde o bezplatné vystoupení v newyorském Central Parku, kde italského umělce doprovodí celá řada hvězdných hostů.

Andrea Bocelli
Andrea Bocelli
Jedinečné vystoupení Andrea Bocelliho v newyorském Central Parku doplní například Céline Dion, Tony Bennett, trumpetista Chris Botti a kanadský hudebník David Foster.

Součástí bude i vystoupení sopranistek Any Maríe Martínez a Pretty Yende, houslistky Nicole Benedetti nebo Bryna Terfela. Pomyslnou třešničkou na dortu bude účast Westminsterského symfonického sboru pod vedením Joe Millera. Tato hudební událost, kde všechny účinkující doprovodí Newyorkská filharmonie, by byla jistě životním zážitkem miliónů fanoušky Bocelliho po celém světě.

Možná proto bude toto vystoupení zaznamenáno pro následné vydání na CD a DVD. Zmiňované nosiče s tímto jedinečným koncertem se fanoušci italského tenora a jeho hostů dočkají v průběhu listopadu, aby tímto hudebním skvostem mohli podarovat své blízké pod vánočním stromkem.

Andrea Bocelli doposud prodal po světě více než sedmdesát miliónů alb. Na jedinečném vystoupení v New Yorku představí ty nejznámější hity své dosavadní hudební kariéry, díky kterým se stal asi nejslavnějším tenoristou současnosti!

Těšte se na jedinečný hudební zážitek v podobě CD a DVD s názvem Andrea Bocelli Live In Central Park, která vyjdou v listopadu 2011.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 14.09.2011 09:31
Poslední změna: 15.09.2011 11:26

RSS

Hodnocení: 0.00 (0x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz