Kultura

Festival Votvírák 2011 láká na Chinaski, Arakain a Rytmuse

Největší český multižánrový hudební Festival Votvírák se uskuteční 17. - 19. června 2011 ve středočeských Milovicích na letišti Boží Dar již popáté. K těmto kulatinám přijde popřát a tradičně skvělému publiku se představí celá plejáda českých a slovenských kapel a interpretů, celkově se na třech festivalových pódiích vystřídá na 400 vystupujících.

Festival Votvírák 2011 láká na Chinaski, Arakain a RytmuseFestival Votvírák 2011 tradičně "votevře" letní festivalovou sezónu. Votvírák je největší česká multižánrová hudební událost, zaměřující se převážně na rock, pop a hip hop v provedení českých a slovenských interpretů a kapel, a v roce 2011 proběhne jeho páté pokračování. K těmto kulatinám přijde popřát a tradičně skvělému publiku se představí celá plejáda českých a slovenských kapel a interpretů, kdy se celkově na třech festivalových pódiích vystřídá na 400 vystupujících. V roce 2011 budou oproti předchozím ročníkům jednotlivá podia žánrově vyhraněnější, skalní fandové se letos mohou na celou dobu "utábořit" u své stage. Na Centrální stage se diváci mohou těšit na famózní Monkey Business, Chinaski, populární hudební stálici No Name nebo slovenského zlatého slavíka skupinu Desmod, na stále velmi oblíbené kapely jako například Wohnout, Mig 21, Sto Zvířat, Medvěd 009 či UDG, ale také třeba na Janka Ledeckého, Miro Šmajdu, Marka Ztraceného nebo Xindla X. Na rockovém pódiu budou tvrdit muziku skupiny Arakain, Harlej, Citron, Škwor, Vltava, Doga, Krucipüsk nebo Visací zámek, Punkfloid, Totální nasazení, Civilní obrana nebo Debill Heads. A na tradičně skvěle obsazené hip hopové stage budou své fanoušky bavit dlouho do noci třeba Monkey Business
Monkey Business
Rytmus, PSH, Prago Union, Pio squad, Moja Reč, Indy, Tafrob, Strapo, Sedláci nebo DJ Wich.

Hudební program je na Festivalu Votvírák vždy pestrý, své oblíbené kapely si najde téměř každý hudební fanoušek. V pátek 17. června 2011 se otevřou brány Votvíráku již ve 13 hodin, v sobotu 18. června 2011 dokonce ve 12 hodin. Hlavní program na stageích pojede vždy nejméně do jedné hodiny ranní. Na tento hlavní program navazuje v partystanu rádia Hey speciální festivalová rockotéka, kde bude zábava pokračovat až do ranního kuropění. Rovněž v hip hopové zóně bude proud hudby k nezastavení až do pozdních ranních hodin. V roce 2011 navázal Festival Votvírák spolupráci s nadací La Sophia, vedenou její zakladatelkou paní Yvettou Blanarovičovou, věnující se na různých úrovních charitativním aktivitám zaměřeným na pomoc dětem, které neměli v životě tolik štěstí, a jejichž výchozí pozice je ztížena. Jde o podporu a rozvoj hudebního nadání a vzdělání dětí sociálně vyloučených v České a Slovenské republice. Na podiích Festivalu se proto setkáte také s dětmi, vítězi soutěže Talent La Sophia.

Festival Votvírák 2011 láká na Chinaski, Arakain a RytmuseKromě bohatého hudebního programu přispěje ke spokojenosti návštěvníků Festivalu i různorodý doprovodný program spojený s celou řadou překvapení. Lidé se budou moci pobavit např. v Gambrinus městečku, v adrenalinovém campu nebo v herní zóně. Fanklub Harlej připravuje na Festivalu Votvírák 2011 velké festivalové klání, Olympiádu fanklubů. Těšit se můžete na nejrůznější soutěže a kruté boje mezi fankluby, které se budou odehrávat v přestávkách mezi vystoupeními jednotlivých účinkujících povětšinou před rockovou stageí. Wohnout
Wohnout
Soutěže proběhnou celkem pěti netradičních olympijských disciplínách, nesoucích samozřejmě především charakter recese a legrace. Rozhodně tedy neočekávejme žádné přehnané sportovní výkony.

Velkým lákadlem pro návštěvníky festivalu je každoročně možnost zakoupení vstupenek na další festivaly i jiné kulturní akce, a to s obrovskou slevou ve výši 80%. Velké množství vstupenek bude připraveno ve zvláštní prodejně v areálu festivalu. Další informace budou pravudelně uveřejňovány na webu festivalu Votvírák. Vstupenky na Festival Votvírák můžete koupit v předprodejní síti společností Ticketstream.cz a Ticketpro.cz.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 13.06.2011 10:58
Poslední změna: 14.06.2011 06:58

RSS

Hodnocení: 5.00 (1x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz