Kultura

Debutové album Nicole Scherzinger vychází i v Čechách

Fandové Nicole Scherzinger mohou zajásat. Její sólové debutové album konečně vychází i u nás a na Slovensku.

Nicole Scherzinger Killer Love
Nicole Scherzinger Killer Love
Nicole Scherzinger, kterou můžeme znát především jako frontmanku kapely The Pussycat Dolls, strávila celý rok 2010 přípravami svého debutového alba, které v březnu 2011 vydala pouze ve Velké Británii. Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger
Její deska s názvem Killer Love konečně na konci května 2011 vyšla v dalších evropských státech včetně České a Slovenské republiky.

Album nabízí celkem čtrnáct písní, přičemž minimálně dvě by měly být fanouškům již známy. Deska přináší zimní pecku Poison, se kterou zaznamenala Nicole Scherzinger úspěch na začátku roku 2011 a mezi písněmi alba je zastoupen i aktuální singl Don’t Hold Your Breath, kterému se před několika týdny povedlo usadit se na vrchol trůnu britské singlové hitparády. Killer Love mimo jiné obsahuje i novinku Right There, s níž Nicole pomohl rapper 50 Cent.

Debutové album Nicole Scherzinger vychází i v ČecháchNicole Scherzinger se při vzniku desky obklopila těmi nejlepšími producenty, kteří jsou aktuálně po světě k mání. Prim mezi producenty na desce hraje osvědčený Švéd RedOne, který je především známý jako producent všech alb zpěvačky Lady Gaga. Svou produkcí přispěl ale i The-Dream, Dave Audé, Toby Gad nebo Mark Taylor. Deska Killer Love nabízí i jeden hudební bonbonek. Píseň Power’s Out s Nicole Scherzinger totiž natočil slavný britský hudebník Sting. Dále se těšte i na zbrusu novou verzi nedávného hitu Nicole Scherzinger s Enrique Iglesiasem s názvem Heartbeat.

Deska Killer Love zpěvačky Nicole Scherzinger je rozhodně jedním z nejžhavějších hudebních alb léta 2011, tak ho nepropásněte!

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 07.06.2011 10:26
Poslední změna: 07.06.2011 11:54

RSS

Hodnocení: 4.00 (2x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz