Kultura

Big Funky Night v klubu Jazz Dock

Pražský klub Jazz Dock ve spolupráci s hudební skupinou Sly Rabbits představují projekt Big Funky Night. Skupina Sly Rabbits, která na zdejší hudební scéně působí úspěšně již řadu let, pořádá ve spolupráci s pražským klubem Jazz Dock jedinečnou akci pro příznivce funky muziky.

Sly Rabbits
Sly Rabbits
Akce Big Funky Night se bude pravidelně opakovat s tím, že jako hosta si Sly Rabbits vždy pozvou zajímavou a stylově příbuznou kapelu z Čech. První z této řady koncertů proběhne ve čtvrtek 9. června 2011 a jako speciální host vystoupí se Sly Rabbits exotická zpěvačka Madalena Joao.

Madalena Joao
Madalena Joao
Madalena je zpěvačka s jihoafrickými kořeny známá především svou účastí v první řadě Česko hledá SuperStar. Již v roce 2001 vydala svou debutovou desku 2.0.0.1. a její klip se úspěšně objevil v hitparádě Eso. Dále účinkovala v muzikálu Hair v brněnském Městském divadle, a mimo jiné vystoupila také se Zlínskou Filharmonií Bohuslava Martinů. Aktuálně pracuje na své další sólové desce a nově se rozhodla spolupracovat právě se skupinou Sly Rabbits.

Big Funky Night v klubu Jazz DockDalším hostem večera bude skupina Rubiano z Plzně. Kapelu založila v roce 2008 zpěvačka a kytaristka Tereza Hrubanová. V hudbě je slyšitelný vliv Jimiho Hendrixe, Arethy Franklin či Alicie Keys. Skupina Rubiano zahájí hudební program večera od 19 hodin. Sly Rabbits společně s Madalenou Joao vystoupí od 22 hodin.

Vstupenky si můžete zakoupit v předprodeji přímo v klubu Jazz Dock na Janáčkově nábřeží 2 v Praze, a to buď jednotlivě na každý koncert, nebo na oba koncerty najednou. Vstupné od 19 hodin na kapelu Rubiano stojí 120 Kč. Od 22 hodin na skupinu Sly Rabbits 150 Kč. Hromadná vstupenka na oba koncerty stojí 243 Kč.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 26.05.2011 10:22
Poslední změna: 28.05.2011 10:22

RSS

Hodnocení: 4.67 (3x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz