Knihy

Zvířata ČR a Zvířata světa

Všechny milovníky zvířat určitě potěší dvě novinky plné zajímavých informací o obyvatelích české i světové přírody Zvířata ČR – fakta a zajímavosti a Zvířata světa – fakta a zajímavosti, které vyšly v Nakladatelství Fragment.

Zvířata ČR a Zvířata světaAž se budete příště procházet naší přírodou, mějte oči otevřené. Možná uvidíte zajímavé živočichy, kteří až dosud unikali vaší pozornosti. Pomůže vám kniha Zvířata ČR – fakta a zajímavosti. Zvířata ČR a Zvířata světaVěděli jste, že samci brouků roháčů spolu zápasí stejně jako jeleni? Že na jižní Moravě můžete potkat největšího pavouka Evropy? Nebo že naši přírodu houfně dobývají vetřelci z dalekých zemí? Ještě než vyrazíte do lesa nebo na louku, zalistujte touto encyklopedií. Najdete v ní překvapující zajímavosti o obyvatelích rybníků, polí i lesů.

Víte, k čemu jsou mořským rybám užitečné pestré korálové krevety? Proč nosí jedovaté jihoamerické žabky své potomky na zádech? Nebo jak bodlíni loví kořist pomocí zvuku? To vše zjistíte v obrazové encyklopedii Zvířata světa – fakta a zajímavosti plné překvapujících zajímavostí ze světa zvířat žijících na souši, pod vodní hladinou i ve vzduchu.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 29.04.2011 01:29
Poslední změna: 03.05.2011 08:14

RSS

Hodnocení: 4.92 (13x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz