Knihy - Audioknihy

Vášnivý rybář Rudolf Hrušínský ml. svůj první velký úlovek chytil v pěti letech

Na své rybářské začátky zavzpomínal herec Rudolf Hrušínský ml. při natáčení audioknihy Jak jsem potkal ryby.

Rudolf Hrušínský ml.
Rudolf Hrušínský ml.
Krásné a čtenářsky oblíbené povídky Jak jsem potkal ryby spisovatele Oty Pavla s rybářskou tématikou namluvil Rudolf Hrušínský ml. Audiokniha Jak jsem potkal ryby
Audiokniha Jak jsem potkal ryby
Jedny z nejkrásnějších příběhů české literatury o přírodě, řekách a rybnících pro všechny generace vyšly jako audiokniha na 2CD u vydavatelství Popron Music. Autor v nich mistrně zachycuje krásy přírody, ale i své vzpomínky a zážitky.

"Na jeho povídkách je nádherné, že z nich sálá láska k přírodě, jde v nich hodně o ryby, ale hlavně o pohled na přírodu, na krásné toky Berounky, Lužnice i na další místa, kde známý spisovatel byl. Navíc jeho jazyk je moc pěkný, je to poetické vyprávění a přesto velice pravdivé a životné," říká o knize Rudolf Hrušínský.

Vášnivý rybář Rudolf Hrušínský ml. svůj první velký úlovek chytil v pěti letechPovídky Oty Pavla ve skvělém podání známého herce jsou nejen připomínkou jeho velké rybářské vášně, ale mnohým připomenou i slavný film Zlatí úhoři s jeho otcem Rudolfem Hrušínským starším. "Patří mezi mé nejoblíbenější," prozradil Hrušínský a rozpovídal se o své rybářské vášni: "Nejvíc jsem pyšný na svého prvního sumce, kterého jsem chytil v pěti letech, když jsem tátovi chytal malé nástražné rybičky. Rudolf Hrušínský ml. na rybách se svým otcem Rudolfem Hrušínským starším
Rudolf Hrušínský ml. na rybách se svým otcem Rudolfem Hrušínským starším
Na lískový proutek, na malý háček s kuličkou těsta. Seděl jsem na břehu, najednou mi zabrala ryba a bylo to něco úžasného, na co se nezapomíná! A bylo to přesně tak, jak to popisuje Ota Pavel ve svých povídkách."

Režie 2CD Jak jsem potkal ryby se ujal Robert Tamchyna.

Foto Popron Music

Editor: Janinka
Vytvořeno: 05.04.2011 07:08
Poslední změna: 29.04.2011 02:29

RSS

Hodnocení: 5.00 (14x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz