Společnost

Pozvánka na křest knihy Jamese A. Cusumana Kosmické vědomí

Křest dvojjazyčné ezoterické knihy zábavního umělce, podnikatele a technologa Jamese A. Cusumana Kosmické vědomí Cosmic Consciousness, po němž bude následovat autogramiáda autora, se uskuteční v Paláci knih Luxor na Václavském náměstí v Praze ve čtvrtek 31. března 2011 ve 13 hodin. Knihu pokřtí herec Jaroslav Dušek.

Kosmické vědomí Cosmic Consciousness
Kosmické vědomí Cosmic Consciousness
Úspěšný americký byznysmen, umělec, vědec, který spolu se svou ženou zachránil před zkázou zámek v Mcelích, James A. Cusumano vydává novou knihu s názvem Kosmické vědomí: Cesta k blahobytu, štěstí a úspěchu (Cosmic Consciousness).

Kniha je inspirována přednáškou o "skutečné realitě" známého autora světových bestsellerů, amerického lékaře a spisovatele indického původu Deepaka Chopry, který napsal ke Kosmickému vědomí předmluvu. James A. Cusumano ukazuje, že způsob, jakým vnímají realitu naše smysly, neodpovídá její skutečné povaze. Jednoduchým, srozumitelným jazykem vysvětluje přímou spojitost mezi východní filozofií a moderní kvantovou fyzikou, uvádí čtenáře do prostředí fungující techniky, s jejíž pomocí si každý může vytvořit svou vlastní žádoucí realitu.

James A. Cusumano poutavě začleňuje své bohaté osobní zkušenosti ze světa byznysu, vědy a technologií do základní struktury východního filozofického myšlení, aby ukázal, jak dosáhnout smysluplnějšího života. Smysluplný život obecně pak pramení z životního cíle, účelu bytí a z nadšeného zaujetí, které neomylně vedou k úspěchu a vděku, což je podstata štěstí a osobního naplnění… "Od doby osvícenství před zhruba 300 lety se, naneštěstí, považuje filozofie a věda za neslučitelné protivníky. Mezi oběma oblastmi ale existuje hluboká a vzájemně se doplňující vazba, a pokud se jí moudře využije, představuje prostředek k dosažení vyššího stupně osobního uspokojení, úspěchu a naplnění," vysvětluje J. A. Cusumano.

Kosmické vědomí: Cesta k blahobytu, štěstí a úspěchu zaujme široké spektrum čtenářů, počínaje byznysmeny, kteří se chtějí stát inspirativními lídry, až po hloubavé individuality toužící po dosažení většího životního zápalu a naplnění.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 29.03.2011 08:41
Poslední změna: 30.03.2011 08:45

RSS

Hodnocení: 4.67 (3x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz