Kultura

Wishbone Ash po roce opět v Čechách

Wishbone Ash přijíždí opět po roce navštívit Prahu a také Brno, tentokráte se svým zbrusu novým světovým tour Reason to Believe.

Wishbone Ash po roce opět v Čechách41 roků, které uplynuly od založení kultu-klasická rocková kapela - Wishbone Ash. Od té doby se vytvořila skupina jako žádná jiná, aby zněli autenticky, aniž by byli nudní, ale zkusili něco nového, aniž by se museli ohýbat. Osvědčený rocker Andy Powell a Manninen na kytary, Bob Skeat na basu a Joe Crabtree na bubny. Jejich kytarový styl, který kombinuje vynikající melodii a schopnosti, to je tvář této kapely. Wishbone Ash po roce opět v ČecháchCharakteristický zvuk ovlivnil instrumentální skupiny jako Thin Lizzy, Iron Maiden a řadu dalších mladých umělců. Živé koncerty Wishbone Ash jsou směsí bohatého repertoáru z minulých let se zbrusu novým materiálem, který inspiruje i nejvěrnější fanoušky a nové posluchače.

Po roce opět vyráží, tentokráte na rozsáhlé tour s názvem Reason to Believe, které začíná již v lednu 2011 v prestižních klubech v Německu. Kdo se již nyní nemůže dočkat, může si do té doby kapelu vychutnat na nově vydaném live DVD s názvem 40. výročí, které ukazuje jubilejní koncert Wishbone Ash v Londýně, v Shepherds Bush Empire Theatre.

Wishbone Ash se představí 5. března 2011 ve sportovní hale v Kunovicích a 6. března 2011 v Praze v Retro Music Hall. Vstupenky jsou v předprodeji za 440 Kč v síti Ticketstream.cz a Ticketpro.cz.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 27.01.2011 08:19
Poslední změna: 01.02.2011 07:14

RSS

Hodnocení: 4.75 (4x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz