Kultura

Brněnský koncert Bobbyho McFerrina vyprodán, pořadatelé jednají o dalším termínu

McFerrinovo charisma evidentně funguje i na Brňany a oprávněně si tento hudebník v posledních dvou letech v Čechách získal obrovskou přízeň publika. Je také pravda, že lístky v předprodejích téměř okamžitě zmizely. Nekorunovaný král vokálních improvizací vystoupí v jihomoravské metropoli 29. března 2011 v rámci festivalového preview jubilejního desátého ročníku mezinárodní hudební přehlídky JazzFestBrno v brněnské hale Vodova.

Bobby McFerrin
Bobby McFerrin
Druhý koncert Bobbyho McFerrina by se mohl podle prvních jednání s managementem umělce uskutečnit 30. března 2011 v brněnské hale Vodova.

Od 5. ledna 2011 je v předprodejní síti Ticketstream.cz k dispozici formulář pro předběžné rezervace lístků na chystaný přidaný koncert ve středu 30. března 2011. Zájemci, kteří vyplní formulář, budou přednostně kontaktováni a získají tak možnost koupit vstupenku ještě před spuštěním regulérního předprodeje a zajistit si ta nejlepší místa. Sledujte podrobné informace na webu Bobbymcferrin.cz.

Bobby McFerrin vystupoval v České republice zatím čtyřikrát a jeho koncerty vždy provázel obrovský zájem publika. Jedno vystoupení bylo přidáno už při jeho první návštěvě v Praze. Situace se tedy může opakovat. Naposledy se v roce 2009 v Praze a Ostravě představil se svým nejnovějším albem VOCAbuLaries. Návštěvníci jarního brněnského koncertu se pro změnu mohou těšit na Bobbyho s jeho tradičním repertoárem, který mu dosud vynesl deset cen Grammy a milióny fanoušků po celém světě.

Šedesátiletý hudebník osobitým způsobem využívá svůj hlasový rozsah čtyř oktáv, přičemž jedinečná atmosféra jeho koncertů vyniká díky improvizaci a nenucenému kontaktu s publikem. Pět ze svých deseti cen Grammy získal v kategorii Nejlepší jazzový mužský zpěv.

Foto Smart Communication

Editor: Janinka
Vytvořeno: 08.01.2011 07:32
Poslední změna: 10.01.2011 08:04

RSS

Hodnocení: 5.00 (3x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz