Kultura

Bon Jovi přicházejí s nabušenou výběrovku

Legendární americká rocková kapela Bon Jovi se rozhodla ohlédnout za svojí téměř třicetiletou kariéru a fanouškům naservírovali výběrovou desku.

Bon Jovi
Bon Jovi
Album Greatest Hits, které Bon Jovi vydali v listopadu 2010, přináší úplně nejzásadnější hity této party z New Jersey, mezi kterými najdeme pecky jako Livin’ On A Prayer, Always, It’s My Life, Wanted Dead Or Alive nebo Who Says You Can’t Go Home. Samozřejmě tato deska nabídne i zbrusu nový materiál.

Bon Jovi Greatest Hits
Bon Jovi Greatest Hits
První vlaštovkou výběrového alba se stala pohodovka What Do You Got?, kterou již několik týdnů slýcháme v českých rádiích. Deska Greatest Hits vyšla jak v jednodiskové verzi, která obsahuje šestnáct songů, tak i jako dvojalbum. Dvoudisková verze přinese celkem třicet písní a budou na ni obsaženy i další klasické hity jako Blaze Of Glory, Blood On Blood, These Days nebo Keep The Faith. Celkem se fanoušci mohou těšit i na čtyři nové písně, jmenovitě jde o již zmiňovanou skladbu What Do You Got? a dále o novinky The More Things Change, No Apologies a This Is Love, This Is Life, které všechny vznikly speciálně pro tento výběr.

"Všechny písně této desky jsou prověřené časem a i přesto, že se spíše díváme do budoucna, stále nám dávají vzpomenout na to, odkud jsme," uvádí k výběru frontman kapely Jon Bon Jovi.

Foto Universal Music

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 16.12.2010 07:37
Poslední změna: 18.12.2010 08:22

RSS

Hodnocení: 5.00 (4x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz