Kultura

Take That jsou zpět v původním složení a přicházejí s novou deskou

Návrat Robbieho Williamse do kapely Take That v roce 2010 je právem považován za jeden z nejzásadnějších okamžiků posledního desetiletí. Nikdo to dlouhá léta nepovažoval za reálné, ale Robbie je zpět a kapela před časem dokončila práce na společné desce a na světě je první společný singl.

Take That
Take That
To, o čem se spekulovalo již několik měsíců a na co čekali milióny fanoušků Take That po celém světě, se konečně stalo skutečností. Robbie Williams ohlásil návrat do jeho domovské kapely. Ba co víc, nejde jen o pouhý návrat, ale pánové Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen a Robbie Williams v naprosté tichosti natočili nové album, které spatří světlo světa 22. listopadu 2010. Jde o první společné studiové album od roku 1995, kdy tato formace vydala veleúspěšnou desku Nobody Else. To, že půjde o jednoznačný kasovní trhák, potvrzuje i ten fakt, že produkce prozatím nepojmenované desky se ujal sám Stuart Price. Navíc vydání nové desky má i velkou symboliku. Vyjde totiž téměř přesně dvacet let poté, co se Take That poprvé objevili jako kapela v televizi. Tehdy šlo o show s názvem Hitman & Her.

Robbie Williams
Robbie Williams
"Že se nás pět dá opět dohromady a sejdeme se v jedné místnosti, mi vždy připadalo pouze jako sen. Nyní se to stalo skutečností a jako sen mi připadá to, že spolu opět natáčíme desku. Je mi velkým potěšením, že mohu opět trávit čas po boku Robbieho," uvedl k návratu Robbieho zpěvák Mark Owen.

"Jsem plný rozpaků a vzrušení. Je to jako bych se vrátil domů," uvedl ke svému návratu pro změnu Robbie Williams.

Take That strávili poslední měsíce převážně ve studiu, kde společně s věhlasným producentem Stuartem Pricem pracovali na novém albu, které ponese název Progress. Již na počátku října 2010 se uskutečnila světová premiéra prvního společného singlu, za který byla vybrána píseň The Flood. K písni Take That již stihli pořídit i video, které bylo natočeno na jezeře Dorney v Etonu a též na řece Temži.

Návrat Robbieho Williamse do Take That tak bude bezesporu dalším zásadním milníkem v historii této britské kapely. Ta od comebacku v roce 2006 slaví jeden opět úspěch za druhým. Jejich vydané desky jdou na dračku, koncertní turné je do posledního místa beznadějně vyprodané a každý vydaný singl kapelu okamžitě katapultuje na přední příčky evropských hitparád.

Foto Universal Music

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 08.11.2010 09:19
Poslední změna: 20.11.2010 09:32

RSS

Hodnocení: 4.50 (2x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz