Kultura

Sting vydá záznam z turné Symphonicity Tour

Britský zpěvák, skladatel a hlavně i výtečný hudebník Sting se aktuálně nachází na světovém turné k desce Symphonicities, kde ho doprovází na pódiu symfonický orchestr.Záznam z jedné z koncertních zastávek se již brzy dočká vydání na kompletu CD+DVD.

Sting vydá záznam z turné Symphonicity TourTurné k aktuální desce Symphonicities se nevyhnulo ani Praze, kde Sting společně s Royal Philharmonic Concert Orchestra představil novou úpravu nejen svých největších hitů, ale i těch, které natočil s jeho domovskou kapelou The Police.

Atmosféru těchto jedinečných koncertů si koncem listopadu 2010 budou moci fanoušci opět připomenout kompletem na CD+DVD s názvem Live In Berlin, který zachycuje Stingovo nedávné vystoupení v německé metropoli. Komplet zaznamenává koncert, který se uskutečnil 21. září 2010 v berlínské O2 aréně. O režii a produkci tohoto projektu se postaral team ověnčený prestižní cenou Emmy, Graying & Balding, Inc., který vedli Jim Gable a Ann Kim. Ti na CD vybrali šestnáct nejkrásnějších písní, které Sting během koncertu v Berlíně zazpíval, přibalené DVD bude obsahovat kompletní setlist tohoto koncertu. Kompletní koncertní záznam přinese i Sting vydá záznam z turné Symphonicity Tourformát Blu-ray.

Sting aktuální výjimečné turné začal 2. června 2010 ve Vancouveru a již od prvního koncertu se turné setkalo s velmi pozitivními kritikami a nadšením všech návštěvníků. Na turné Stinga na všech zastávkách doprovází již zmiňovaný Royal Philharmonic Concert Orchestra pod vedení Stevena Mercurio, který je ve svém oboru naprosto špičkou a na obdobných turné stál po boku již například i Andreu Bocelliho nebo Luciana Pavarottiho. Nyní je již jasné, že zmiňované Symphonicity Tour bude pokračovat i v roce 2011. Na leden a únor Sting totiž ohlásil koncerty v Japonsku, Austrálii a na Novém Zélandu.

Sting vydá záznam jeho jedinečného koncertu v rámci Symphonicity Tour. Komplet na CD+DVD s názvem Live In Berlin vychází 26. listopadu 2010.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 23.10.2010 02:08
Poslední změna: 02.11.2010 02:42

RSS

Hodnocení: 4.88 (8x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz