Společnost - Pozvánky

Pozvání na křest Velké knihy o Vánocích

Velká kniha o Vánocích autorky Lucie Kochové z vydavatelství Mladá fronta bude pokřtěna v úterý 26. října 2010 v 15 hodin v Paláci knih Palladium na náměstí Republiky v Praze. Slavnostním křtem bude provázet Eva Decastelo spolu se zpěvákem Davidem Deylem. Knihu pokřtí Ivana Jirešová, Gábina Partyšová, Martina Dvořáková, Jana Fabiánová, Renata Langmannová a další přátelé autorky.

Velká kniha o Vánocích
Velká kniha o Vánocích
Vydavatelství Mladá fronta v říjnu vydává v divizi Knihy prvotinu autorky Lucie Kochové s názvem Velká kniha o Vánocích s podtitulem Slavíme moderně s ohledem na tradice. Tato publikace je vůbec první, která se populárně-naučnou formou věnuje českému pojetí Vánoc.

Pozvání na křest Velké knihy o VánocíchPřehledně sestavená kniha svým čtenářům představí české vánoční zvyky a tradice od svatého Martina až po silvestr. Autorka zde poskytuje jednoduchý manuál, jak efektivně naplánovat předvánoční přípravy během adventu tak, aby byly Vánoce opravdu tradičními rodinnými svátky. V jednotlivých kapitolách se mimo jiné dočtete, jak se slaví a slavívalo a jaké jsou české obyčeje. Najdete zde i desítky autorčiných prověřených rodinných receptů na nejlepší vánoční cukroví. Velká část publikace je věnována domácímu dekoru a nápadům na ozdobení vánočního stromku. Kniha se může stát užitečným rádcem v předvánočním období a vítaným společníkem v období samotných Vánoc. Vánoce jsou u nás nejkrásnějším svátkem v roce a slavíme je tradičně i netradičně.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 18.10.2010 09:58
Poslední změna: 29.04.2011 02:43

RSS

Hodnocení: 4.50 (4x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz