Kultura

Blackmore’s Night natočili album pro svou dcerku

Na září 2010 se již netrpělivě těšili všichni ti, které okouzlila hudba kapely Blackmore’s Night. Seskupení kolem někdejšího legendárního člena kapely Deep Purple totiž nachystalo nové album.

Autumn Sky Blackmore’s Night
Autumn Sky Blackmore’s Night
Nová deska kapely Blackmore’s Night, v jejímž čele stojí vedle Ritchieho i jeho krásná žena Candice Night, se jmenuje Blackmore’s Night
Blackmore’s Night
Autumn Sky.

Těšit se můžeme na patnáct nových písní plných emocí a nádechu minulosti a magické atmosféry. Všechny písně na albu jsou věnovány jedné osobě, a to jejich nedávno narozené dcerušce Autumn Esmerelda Blackmore, kterou Candice porodila koncem května 2010. Právě ona byla inspirací pro nové CD, které se začalo natáčet již během Candicina těhotenství.

Album Autumn Sky bude v pořadí osmým studivým albem kapely Blackmore’s Night. V České republice si toto seskupení našlo velkou základnu fanoušků především albem Fires At Midnight, které vydali v roce 2001. Blackmore’s Night natočili album pro svou dcerkuZ tohoto alba pocházel i hit The Times They Are A Changin, který původně pochází z pera Boba Dylana.

Připravte se na září 2010, další porce nádherné hudby v podání Blackmore’s Night si vychutnáte na novém CD s názvem Autumn Sky.

Foto Universal Music.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 17.08.2010 02:35
Poslední změna: 05.09.2010 08:48

RSS

Hodnocení: 5.00 (3x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz