Kultura

Stromae přichází se svým debutovým albem

Belgičan Paul van Haver, kterého celý svět zná pod uměleckým pseudonymem Stromae, posílá svým fanouškům své debutové album, které nazval Cheese.

Stromae
Stromae
Tento pětadvacetiletý sympaťák Paul van Haver alias Stromae, který má své kořeny až v Rwandě, se věnuje hudbě již deset let, Stromae Cheese
Stromae Cheese
ale jak se zdá, na celosvětový úspěch si musel počkat až do jara roku 2010.

Jeho aktuální singl Alors On Danse již několik týdnů drtí většinu evropských prodejních hitparád a píseň patří i mezi nejhranější skladby v českém éteru. Jednoduchá a na první poslech chytlavá melodie se v Evropě zalíbila natolik, že se z nenápadného mulata stala přes noc hvězda první velikosti.

Není tedy divu, že Stromae neusnul na vavřínech a vůbec nezahálel a dal dohromady jedenáct tracků, které nyní nabízí na albu nazvaném Cheese.

Stromae přichází se svým debutovým albemPodle prvních reakcí se můžeme těšit na kupu tanečních skladeb s jasně hitovými ambicemi, Stromae přichází se svým debutovým albemkteré si s aktuálním hitem v ničem nezadají. Stromae tak jasně potvrzuje, že o něm letos ještě hodně uslyšíme.

Nováček Stromae ovládl se single Alors On Danse Evropu, totéž se mu dozajista povede s albem Cheese.

Foto Universal Music

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 15.08.2010 10:34
Poslední změna: 31.08.2010 07:42

RSS

Hodnocení: 4.50 (8x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz