Kultura

28. srpna 2010 propukne v České Republice Ozzymánie

Kmotr heavy metalu Ozzy Osbourne přijde k Řípu coby vládce naší země.

28. srpna 2010 propukne v České Republice OzzymánieV sobotu 28. srpna 2010 se na úpatí památné hory Říp uděje něco neobvyklého. Nad Krabčicemi a Rovném, v prostorách přírodního amfiteátru bude uspořádán mega rockový koncert Řípfest za účasti světových legend heavy metalu.

Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne
Na jednom pódiu vystoupí Nazareth, bývalý frontman Black Sabbath se svojí novou skupinou a bývalý frontman a klávesista legendárních Uriah Heep. Kapely Uriah Heep, Nazareth a Black Sabbath patřili k hardrockové špičce 70. let  spolu s velikány rocku jako Led Zeppelin, Pink Floyd nebo Deep Purple.

Kmotr heavy metalu Ozzy Osbourne vystoupí jako hvězda večera 28. srpna 2010 ve 23 hodin. Ozzy vydal album Scream na konci června 2010 a to se pouze za jeden týden od vydání vyšplhalo v Čechách na 5. místo a v USA dokonce na 4. místo. Ozzyho koncert se uskuteční v rámci světového turné a my budeme první, kde zahájí jeho evropskou část. Ve 21 hodin vystoupí jako speciální host Ozzyho nu-metalová skupina Korn z USA. Stejně jako Ozzy Osbourne, i skupina Korn vydala v červenci 2010 novou desku s názvem Remember Who You Are. Dále zahrají na svém celovečerním koncertě v 19 hodin skotští Nazareth. Dalším zahraničním hostem je bývalý frotman z Uriah Heep Ken Hensley se svojí norskou skupinou Live Fire. 28. srpna 2010 propukne v České Republice OzzymánieÚplně poprvé v Čechách vystoupí Deborah Bonham, sestra zesnulého Johna Bonhama ze slavných Led Zeppelin.

Z vybraných českých předkapel se představí Cocotte Minute, The Switch, Votchi, Krucipüsk a Navostro.

Vstupenky jsou k zakoupení přes sítě Ticketpro.cz, Ticketportal.cz, Ticketstream.cz a Eventim.cz. Cestovní kancelář Čedok prodává vstupenky ve všech svých pobočkách.

Nenechte se ujít tento unikátní zážitek. V rozhovoru pro Deník vyřídil Ozzy českým fandům: "Čím lepší atmosféru vytvoříte a budete bláznit se mnou, tak já předvedu skvělou show a budu hrát déle."

Více informací se dozvíte na oficiálních webových stránkách festivalu Ripfest.cz

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 26.07.2010 04:05
Poslední změna: 07.08.2010 01:59

RSS

Hodnocení: 5.00 (5x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz