Kultura

Sting natočil své největší hity se symfonickým orchestrem

Legendární zpěvák a hudebník Sting si na letošní léto přichystal naprostou lahůdku. Fanouškům naservíruje své největší hity, které pro rok 2010 nahrál v novém aranžmá za doprovodu symfonického orchestru.

Sting
Sting
Celý projekt Stinga vyšel v červenci 2010 pod názvem Symphonicity a byl nahrán za doprovodu Royal Philharmonic Concert Orchestra, který dirigoval věhlasný Steven Mercurio.

Sting na zmiňované album vybral ty nejkrásnější písně ze svého repertoáru, mezi kterými nechybí například Roxanne, Next To You, Englishman In New York, I Burn For You, Why Should I Cry For You nebo She’s Too Good For Me.

Sting natočil své největší hity se symfonickým orchestremSting samozřejmě s tímto výjimečným albem vyjíždí i na naprosto výjimečné turné, které odstartovalo 2. června 2010 ve Vancouveru. Na cestě ho bude doprovázet již zmiňovaný Royal Philharmonic Concert Orchestra pod vedení Stevena Mercurio, který je ve svém oboru naprosto špičkou a na obdobných turné stál po boku již například i Andreu Bocelliho nebo Luciana Pavarottiho. Celkem Stinga v rámci turné čeká něco kolem šedesáti koncertů, přičemž Evropa přijde na řadu až od září 2010. Během září až listopadu vystoupí Sting se symfonickým orchestrem například v Berlíně, Kolíně nad Rýnem, Helsinkách, Oslu, Paříží nebo ve Vídni. Během těchto ojedinělých koncertů se návštěvníci dočkají i nových interpretací písní Every Breath You Take, Fragile, Russians, If I Ever Lose My Faith in You, Fields of Gold nebo třeba Desert Rose.

Sting dává svým hitům novou tvář. Nenechte si ujít jeho famózní album Symphonicity.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 26.07.2010 04:05
Poslední změna: 07.08.2010 01:18

RSS

Hodnocení: 4.75 (4x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz