Kultura

Botanická zahradní party s Vimalem Darpanem

Po loňském úspěchu Zahradní garden party v Botanické zahradě hl. m. Prahy v Troji se magická noc s australským hudebníkem Vimalem Darpanem vrací.

Vimal Darpan
Vimal Darpan
Vzhledem k úspěchu zahradní party se v botanické zahradě rozhodli ze setkání s world music udělat tradici. Botanická zahradní party s Vimalem DarpanemA protože i v červenci 2010 Vimal Darpam opět navštíví Českou republiku, jsou zváni všichni příznivci botanické zahrady a krásné hudby na  Botanickou zahradní party večer 9. července 2010 mezi 19. a 23. hodinou do venkovní expozice Areálu JIH.

Na úvod správnou atmosféru večera navodí Let the sunshine in. Je to náhodné seskupení českých hudebníků a přátel projektu Cesty Prožitku. Patří mezi ně například Vlad Ličko ze skupiny Úžas. Budou hrát pro navození příjemné atmosféry písně a mantry od Aše po Himaláje. Muziku, která vás rozveselí a roztančí.

Botanická zahradní party s Vimalem DarpanemPo osmé hodině večer vystoupí zpěvák world music Vimal Darpan z Austrálie. Zahradní party pro všechny věkové skupiny
Zahradní party pro všechny věkové skupiny
Darpanova hudba je po celém světě využívána například k muzikoterapii, celkové harmonizaci a zve k objevení kouzla našeho života. A prostředí botanické zahrady je velmi krásným místem, kde ji lze prožít.

Na závěr večera, kdy už bude hořet oheň ve velkém ohništi, zahřeje podvečerní náladu uskupení bubeníků TAM - TAM Batucada. Věříme, že rytmy bubnů v rozkvetlé noční Trojské zahradě budou nevšedním zážitkem.

Botanická zahradní party s Vimalem DarpanemAkce se uskuteční pod širým nebem, na venkovních expozicích Botanické zahrady v Troji, je tedy možné pojmout ji jako zahradní párty se vším všudy. Můžete si přinést deky, polštářky a piknikové koše, pozvat rodinu a přátele i děti na mimořádný páteční večer. Botanická zahradní party s Vimalem DarpanemČajování zajistí po celou dobu čajovna U cesty, která patří již po několik let k tomu nejatraktivnějšímu, co botanická zahrada může kromě rostlin nabídnout. Třešničkou na party budou i letos prožitkové masáže, které poskytují Cesty Prožitku.

Botanická zahradní party s Vimalem DarpanemZa vstupné dospělí zaplatí 300 Kč, děti od 12 let mají vstup zdarma. Vstupenky můžete zakoupit v den konání akce v botanické zahradě od 18 hodin; v předprodeji v čajovně U Džoudyho na metru I. P. Pavlova nebo si je e-mailem zarezervovat na info@botanicka.cz.

Foto ze zahradní party v roce 2009 z archivu People.cz

Editor: Janinka
Vytvořeno: 30.06.2010 01:45
Poslední změna: 01.08.2010 08:41

RSS

Hodnocení: 5.00 (3x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz