Kultura

Wishbone Ash poprvé koncertuje v Čechách

Wishbone Ash mají šťastnou ruku s turné The Real Deal Tour, se kterým se představí také na pražském koncertu.

Wishbone Ash
Wishbone Ash
Skoro po čtyřiceti letech, co Wishbone Ash vystoupili na svém prvním koncertu,  zaznamenávají každoročně tisíce mílí napříč kontinenty na několika stovkách koncertů. Zcestovalí rockeři Andy Powell a Muddy Manninen na kytary, Bob Skeat na basu a Joe Crabtree na bicí dodávají zboží přímo rovnoměrně "the real deal" každým směrem.

Wishbone Ash poprvé koncertuje v ČecháchThe Real Deal Tour povede Wishbone Ash na osmiměsíční hudební cestu skrz Velkou Británii a USA, Rakousko, Belgii, Francii, Německo, Holandsko, Skandinávii a Švýcarsko.

Wishbone Ash znamená souměrný kytarový styl, který kombinuje melodii a brilanci. Jejich zřetelný zvuk ovlivnil kapely jako The Lizzy, Iron Maiden či nejrůznější mladé kapely. Na hudební scéně není mnoho kapel se životností Wishbone Ash, obzvláště kapely které průběžně produkují novou hudbu. Naléhajíc na to jít kupředu a nepokračovat v nostalgii, vydali Wishbone Ash třetí studiovou nahrávku v uplynulých šesti letech. Jejich show jsou směsicí výběru z jejich rozsáhlé starší tvorby a nového materiálu, uspokojující dlouholeté fanoušky a stejnou měrou i nové obdivovatele. Wishbone Ash je synonymum s autentickým hvězdným rock´n´rollem.

Vstupenky na pražský koncert, který se uskuteční 14. února 2010 od 20 hodin v pražské Retro Music Hall získáte za 440 Kč v síti Ticketstream.cz a Ticketpro.cz

Foto Blue Effect

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 30.12.2009 01:00
Poslední změna: 06.01.2010 04:21

RSS

Hodnocení: 4.29 (7x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz