Kultura

Bon Jovi nadělují pod stromeček výtečné koncertní DVD

Je to jen pár dní, co kapela Bon Jovi vydala po dvou letech nové studiové albem The Circle a už je tu další dárek pro fanoušky v podobě koncertního DVD Live At Madison Square Garden.

Bon Jovi Live At Madison Square Garden
Bon Jovi Live At Madison Square Garden
Koncertní DVD kapely Bon Jovi nazvané Live At Madison Square Garden přináší záznam z 14. a 15. července roku 2008, kdy Bon Jovi excelovali v prostorách Madison Square Garden, tedy na místě kde vystupovali poprvé před neuvěřitelnými pětadvaceti lety!

Celou show v rámci Lost Highway Tour na této show snímalo třiadvacet kamer ve vysokém rozlišení a režie celého projektu se ujal uznávaný držitel Grammy Anthony M. Bongiovi. Bon Jovi
Bon Jovi
I když v popředí turné bylo tehdy aktuální album Have A Nice Day, deska přináší průřez celou kariérou těchto veteránů z New Jersey, a to včetně coververze písně Hallelujah, kterou původně nazpíval Leonard Cohen.

Setlist koncertního DVD obsahuje jednadvacet stop, k němuž je přidán jeden bonus. Milovníky Blu-ray dozajista potěší, že kapela nezapomněla ani na tento formát a navíc k němu přibalila několik dalších bonusů včetně dalšího disku s dokumentárním snímkem When We Were Beautiful, o který se postaral Phil Griffin.

Bon Jovi chutnají nejlépe naživo. Přesvědčte se o tom na DVD Live At Madison Square Garden.

Foto Universal Music

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 30.11.2009 10:10
Poslední změna: 20.12.2009 08:48

RSS

Hodnocení: 5.00 (5x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz