Kultura

Bon Jovi se hlásí v plné síle s novým albem The Circle

Jon Bon Jovi a jeho domovská kapela Bon Jovi se po dvou letech vrací s novým studiovým albem s tajuplným názvem The Circle.

Bon Jovi The Circle
Bon Jovi The Circle
Vydání desky The Circle Jona Bon Joviho a jeho kapely Bon Jovi předcházel dravý a velmi chytlavý singl We Weren’t Born To Follow, který již brázdí rádia a minimálně doma v Americe znamená pro Bon Jovi úspěch, který nemá obdoby. Kapela Bon Jovi
Kapela Bon Jovi
Jde totiž o nejhranější píseň této party z New Jersey za posledních 25 let jejich hudební kariéry!

Písně nového alba The Circle pochází opět z pera dvou hlavních osob kapely Bon Jovi, tedy zpěváka Jona Bona Joviho a kytaristy Richieho Sambory, odborný dohled nad novým albem měl opět John Shanks, který s Bon Jovi pracoval již i na dvou posledních úspěšných albech Have A Nice Day z roku 2005 , které obsahovalo i cenou Grammy ověnčenou píseň Who Says You Can’t Go Home, a album Lost Highway, kterou Bon Jovi vydali v roce Bon Jovi se hlásí v plné síle s novým albem The Circle2007.

Legendární Bon Jovi novým albem The Circle opět potvrzují, že stále patří k nejlepším kapelám světa, o čemž mimo jiné svědčí i fakt, že mají na svém kontě více než 120 miliónů prodaných desek, přes 2600 odehraných koncertů a více než 34 miliónů věrných fanoušků. Bon Jovi a deska The Circle je tím nejlepším z amerického rocku.

Foto Universal Music

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 06.11.2009 05:58
Poslední změna: 20.11.2009 09:32

RSS

Hodnocení: 4.33 (3x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz