Kultura

Humorné čtení pro dospěláky s kresbami Pavla Kantorka

Pavel Kantorek je český přírodovědec, který je znám jako vynikající autor kreslených vtipů a povídek, zejména se zvířecí a vědeckou tematikou. V Nakladatelství Fragment nyní vychází několik zábavných knih s Kantorkovými ilustracemi.

Jak přežít manželství
Jak přežít manželství
Kniha Citáty a paradoxy přináší více než dva tisíce citátů. Byly vybrány z desetinásobného počtu citátů; zatímco ty ostatní byly mravoučné, neobjevné, popisné, obecné, zkrátka nudné, "paradoxy" právě svým protikladným charakterem jsou zábavné. Nehloubejme nad tím, zdali jsou předkládané aforismy-paradoxy pravdivé, rozumné, uvěřitelné, či zda se s nimi můžeme nebo chceme ztotožnit - ony jsou především paradoxní, tudíž ze své podstaty někdy i tak trochu mimo realitu. Mělo by postačit, že nás už při prvním letmém přečtení pobavily, k čemuž jistě přispějí i skvělé ilustrace Pavla Kantorka.

Pokud rádi luštíte, jsou pro vás připraveny Křížovky s vtipy Pavla Kantorka Jak přežít manželství. Jak přežít práci
Jak přežít práci
Na 100 křížovek, osmisměrek, kriskrosů a číselných křížovek vám bude dobrým společníkem pro chvíle volna, na cesty i na dovolenou.

Nejlepší prevence pro přežití v práci je humor. Zdá se vám pracovní týden dlouhý? Šéf vám šlape na paty a kolegové jsou nudní? Nabízíme vám nezbytný doplňek na vaše pracoviště, další titul do řady vtipů s neopakovatelnými ilustracemi Pavla Kantorka Jak přežít práci. Doporučujeme v něm zalistovat při jakémkoliv pocitu psychického či fyzického selhání. Kniha Jak přežít práci pobaví nejen vás, ale i vaše kolegy.

Foto Nakladatelství Fragment

Editor: Janinka
Vytvořeno: 06.11.2009 12:16
Poslední změna: 18.11.2009 08:52

RSS

Hodnocení: 4.33 (9x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz