Kultura

Sting na nové desce opěvuje zimu

Britský zpěvák a muzikant Sting vydává album, které věnuje svému nejoblíbenějšímu ročnímu období, zimě. V obchodech bude k mání pod názvem If On a Winter's Night...

Sting If On a Winter\'s Night...
Sting If On a Winter\'s Night...
Gordon Sting na nové desce If On a Winter´s Night opěvuje zimu
Sting na nové desce If On a Winter´s Night opěvuje zimu
Matthew Thomas Sumner, známý pod uměleckýmk jménem Sting, se pro letošní rok rozhodl zpracovat motivy a klasické britské písně věnované zimě. Spojil se s uznávaným producentem Robertem Sadinem, se kterým vybral to nejkrásnější, co v tomto žánru v minulých staletích vzniklo a tyto skladby doplnil o dvě zimní písně z jeho vlastní produkce.

"Zima je tématem, které je velmi bohaté na inspiraci. Myslím si, že jsme s Robertem vytvořili něco velmi osvěžujícího a nevšedního. Tahle deska v sobě ukrývá zázrak znovuzrození a jakousi regeneraci ročních období,"uvádí k desce sám Sting, který na album přispěl písněmi Lullaby For An Anxious Child a The Hounds Of Winter.

Sting na nové desce opěvuje zimuAlbum, které nabídne i typické Sting na nové desce opěvuje zimufolkové nápěvy a chorály z dob 14. století, přinese ve standartní verzi celkem patnáct písní, limitovaná edice bude obsahovat ještě dvě bonusové písně navíc. U limitované verze bude navíc přibaleno i bonusové DVD, které nabídne exkluzivní záběry z natáčení desky a další výjimečný materiál. Celý komplet pak doplní rozsáhlý šedesátistránkový booklet s texty všech písní v angličtině, němčině a francouzštině.

Sting oslavuje krásu zimy, přidejte se k němu při poslechu alba If On a Winter's Night..., které vychází u Universal Music 26. října 2009.

Foto Universal Music a Tony Molina

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 06.11.2009 11:40
Poslední změna: 16.11.2009 09:50

RSS

Hodnocení: 5.00 (4x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz