Kultura

Britney Spears vydává album The Singles Collection

Britney Spears vydává 24. listopadu 2009 album s názvem The Singles Collection, jehož singl s názvem 3 byl do rádií nasazen již na konci září.

Britney Spears  vydává album The Singles CollectionU příležitosti deseti let na hudební scéně vydává Britney Spears  vydává album The Singles CollectionBritney Spears album The Singles Collection. Během desetileté kariéry zpěvačka se na prvním místě prodejní hitparády Billboard Top 100 Album Chart umístilo pět z jejích alb, stejně tak bodovalo třiadvacet jejích singlů v Top 40 Billboard Pop Singles Chart. A tak není divu, že je Britney Spears jednou z nejlépe prodávajících umělkyň posledního desetiletí. Celosvětově prodala zpěvačka více než 63 milionů svých alb.

Album The Singles Collection populární zpěvačky Britney Spears vychází 24. listopadu 2009 ve dvou verzích, a to jako ultimate fan box set a ve standardní verzi obsahující jedno CD. Standardní verze alba The Singles Collection Britney Spears  vydává album The Singles Collectionbude obsahovat 17 top singlů a novou skladbu s jednoduchým názvem 3. Britney Spears  vydává album The Singles CollectionUltimate fan box set bude obsahovat všech 29 singlů na dvou CD. Každý disk bude v samostatném papírovém obalu s originálním designem a bude též obsahovat takzvané b-side singlu nebo jeho remixy. Další přidanou hodnotou je DVD s veškerými videoklipy, které kdy Britney natočila. Ultimate fan box set obsahuje mimo jiné i speciální booklet s kresbami a poznámkami fanoušků ke každému singlu.

V současné době je Britney Spears na turné k aktuálnímu albu Circus s názvem The Circus Starring Britney Spears, které odstartovalo v březnu 2009 v Lousianě.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 25.10.2009 03:12
Poslední změna: 02.11.2009 05:52

RSS

Hodnocení: 4.60 (5x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz