Společnost

Únik do světa smyslnosti  s novou kolekcí Herbal Essences

Léto je provoněno různými vůněmi, a díky nové kolekci osvěžujících šamponů a balzámů Herbal Essences se ponoříte do příjemně provoněného a sladkého světa fantazie i vy. Tváří značky Herbal Essences se stala nádherná a smyslná MIss ČR 2008 Zuzana Jandová.

Zuzana Jandová se stala tváří Herbal Essences
Zuzana Jandová se stala tváří Herbal Essences
Značka Herbal Essences byla poprvé představena v 70. letech 20. století a již tehdy se odlišovala od všech ostatních. Zuzana Jandová v modelu od Claudie Marčekové
Zuzana Jandová v modelu od Claudie Marčekové
Nikdy nešlo jen o krásné vlasy, vždy tam bylo něco navíc v podobě úžasného zážitku. V roce 2009 se zrodil nový Herbal Essences spolu s novými ingrediencemi, přínosy, neuvěřitelnými vůněmi a pozoruhodnými obaly. Nová kolekce přípravků péče o vlasy Herbal Essences přenese vaše smysly do světa fantazie a dodá vašim vlasům novou krásu. Jakmile otevřete víčko, okouzlující vůně vás přenese do světa fantazie a čisté radosti. Složení výrobků obsahuje výtažky z exotických rostlin a plodů, například z russelie, palmy açai, kokosu nebo manga. Každá kolekce má svoji originalitu a nabízí celou škálu nádherných vůní, takže si můžete být jistá, že si užijete každý moment dne. Kolekce nabízí šampony, balzámy a intenzivní masky s technologicky pokrokovým složením a úžasnými vůněmi.

Zuzana Jandová, Miss ČR 2008, je krásná, smyslná, veselá a milá dívka s nádhernými vlasy. Je tedy ideálním prototypem dívky Herbal Essences. "Vlasy jsou pro mě velmi důležité a Kolekce od Norberta Szalaye
Kolekce od Norberta Szalaye
kolekce Herbal Essences mě naprosto nadchly. Nádherně voní a vlasy zanechávají zářivé. Mytí vlasů se pro mě stalo příjemným zážitkem, při kterém zavřu oči a sním, " říká Zuzana Jandová.

Celosvětovou tváří značky Herbal Essences je dívka plná života, hravá, okouzlující, milující fantazii a úniky, které jí její povolání a život nabízejí. Kolekce šatů od Miroslava Bárty
Kolekce šatů od Miroslava Bárty
Kolik dvaadvacetiletých dívek o sobě může tvrdit, že žijí ve vysněném světě – užívají si zářivou kariéru, která trvá již třináct let, pravidelně se objevují na titulních stránkách těch nejprestižnějších světových časopisů a nyní se stávají tváří Herbal Essences? Pouze jedna, ato neodolatelně krásná a zábavná Mischa Barton.

DJ Mia
DJ Mia
A protože k létu patří nejen vůně, ale i barvy, byly společně s novou kolekcí péče o vlasy Herbal Essences Iveta Lutovská v modelu od Claudie Marčekové
Iveta Lutovská v modelu od Claudie Marčekové
představeny pestrobarevné letní modely a aktuální modní trendy z dílny našich špičkových stylistů, jako je Claudie Marčeková, Norbert Szalay nebo Miroslav Bárta. V roli modelek se představily například Iveta Lutovská, Eliška Bučková a DJ Mia.

A na jaké produkty Herbal Essences se 1. srpna 2009 můžete těšit?
Uplifting Volume / Šokující objem – kolekce pro objem vlasů. Šampon a balzám s výtažky z bílé nektarinky a russelie, jemné složení se směsí čisticích a ošetřujících složek pro objem smyslných vlasů.

Eliška Bučková v modelu od Norberta Szalaye
Eliška Bučková v modelu od Norberta Szalaye
Break´s Over / Mě nezlomíš! – kolekce proti lámavosti vlasů. Šampon, balzám a smývatelná intenzivní maska pomáhají předcházet roztřepeným konečkům a lámavosti vlasů. Složení s výtažky z perel, kokosu a manga poskytne nádherný zážitek při sprchování.

Ignite My Color / Barevné šílenství – kolekce Svůdné modely od Claudie Marčekové
Svůdné modely od Claudie Marčekové
pro zářivou barvu vlasů. Šampon, balzám a smývatelná intenzivní maska se složením obsahujícím výtažky z plodů palmy açai a z hedvábí pomáhají oživit zářivost barvených vlasů, chrání před poškozením a zanechávají je nádherně zářivé.

Hello Hydratation / Super hydratace – kolekce pro hydrataci a lesk vlasů. Šampon, balzám a smývatelná intenzivní maska obnovují vlhkost vlasů a zanechávají je hedvábné, hladké a snadno upravitelné. Složení s přitažlivou vůní kokosu a orchideje přenesou každou dívku do jejího vlastního světa fantazie.

Moderátorka Kateřina Kristelová a módní návrhář Miroslav Bárta
Moderátorka Kateřina Kristelová a módní návrhář Miroslav Bárta
Dazzling Shine / Kateřina Kristelová a módní stylista Norbert Szalay
Kateřina Kristelová a módní stylista Norbert Szalay
Oslňující lesk – kolekce pro lesk vlasů. Složení s výtažky z bobulí a květů čajovníku a pomerančovníku pomáhá šamponu a balzámu z této kolekce dodat vlasům oslnivý lesk, který vlasy rozzáří od kořínků až po konečky.

Foto Communication Works

Editor: Janinka
Vytvořeno: 28.07.2009 07:39
Poslední změna: 05.08.2009 04:20

RSS

Hodnocení: 4.05 (19x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz