Kultura

Botanická zahradní party s koncertem Vimala Darpana

Návštěvníci botanické zahradní party si budou moci prohlédnout venkovní expozice botanické zahrady v pražské Troji tak, jako ještě nikdy předtím, a zároveň vše spojit s nevšedním kulturním zážitkem. Zahradní party zve k vychutnání noční krásy rostlin v botanické zahradě, setkání s přáteli v jedinečném prostředí rozkvetlých expozic, prožitku hudby a roztančení v přírodních rytmech.

Vimal Darpan
Vimal Darpan
Účastníci botanické zahradní party budou moci shlédnout Botanickou zahradu v Praze v Troji v noční atmosféře, ochutnat gastronomické speciality Jana Dlabala, vynikající čaje nebo kokosové nápoje z Amazonie. Také budou moci relaxovat u masérů a shlédnout výstavu Inspirace zahradou. I děti si přijdou na své, a to v dětském malovacím koutku. Na tento výjimečný večer nás v úvodu naladí hudební seskupení Úžas svojí šamanskou improvizací hlasem, bubny, tibetskými mísami a zvonky, kalimbami, didgeridoo a různými chřestidly. Vrcholem večera pak bude koncert australského hudebníka a šamana Vimala Darpana, jenž svůj život nasměroval k léčivé síle zvuku, při němž využívá především svůj hlas, kytaru, perkuse, syntezátory, didgeridoo, křišťálové a tibetské léčivé mísy.

Botanická zahradní party proběhne 30. července 2009 od 19 hodin až do půlnoci v Botanické zahradě hl.m. Prahy v Troji ve venkovní expozici Areálu JIH. Návštěvníci zaplatí speciální vstupné 200 Kč, děti do 12 let mají vstup zdarma. Prodej a rezervaci vstupenek zajišťuje Monika Michaelová: monika@cestyprozitku.cz nebo Věra Bidlová: vera.bidlova@botanicka.cz.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 27.07.2009 11:47
Poslední změna: 04.08.2009 08:32

RSS

Hodnocení: 4.86 (7x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz