Kultura

Velké finále Axe Instinct Tour v pražské Radosti FX a na palubě TRAMixu

V pátek 5. června 2009 budete mít poslední možnost zažít na vlastní kůži nevšední atmosféru party, která v průběhu posledních dvou měsíců navštívila pod jménem nového pánského deospraye Axe Instinct kluby po různých koutech České republiky.

Velké finále Axe Instinct Tour v  pražské Radosti FX a na palubě TRAMixuVelké finále Axe Instinct Tour začíná v pátek 5. června 2009 ve 22 hodin v legendárním pražském klubu Radost FX a současně na Náměstí míru, Axe Instinct Tour
Axe Instinct Tour
odkud vyjíždí speciální tramvaj TRAMix s Axe Instinct programem na palubě. Pasažéři TRAMixu zažijí kromě jedinečné jízdy noční Prahou i výtečnou klubovou atmosféru v netradičním prostředí. Chybět nebude světelná show, skvělý hudební program v podání DJ Madmana a nemusíte se bát, že budete trpět žízní, protože k dispozici budou i bary.

Cílem jízdy je samozřejmě Radost FX, kam tramvaj dorazí po půlnoci. V Radosti bude následovat bohatý program. Za dýdžejským pultem se vystřídá hned několik dobře známých DJs, jako Filthy Funk Funk z UK, Bon Finix, Vectif, Tripmain, Elite a Martin Frank. Chybět nebude výjimečná laser show, energické vystoupení profitanečnic, Axe Instinct Kenvelo Fashion Show, Velké finále Axe Instinct Tour v  pražské Radosti FX a na palubě TRAMixuzábavná flirtovací hra o ceny a pánové jistě ocení všudypřítomnost půvabných hostesek v kůži divoženek. Velké finále Axe Instinct Tour v  pražské Radosti FX a na palubě TRAMixuModerování akce bude mít ve svých rukou bezprostřední Jakub Kuba. Účast na velkém finále Axe Instinct Tour potvrdila i řada známých osobností.

Hoďte se i vy do kůže doražte na poslední Axe Instinct Party.

Více informací na webu Axe.cz, Tramix.cz nebo Radostfx.cz

 

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 28.05.2009 03:37
Poslední změna: 28.05.2009 06:16

RSS

Hodnocení: 4.00 (4x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz