Kultura

Ty jsi můj strašnej zloděj času!

Martha Issová, Michaela Maurerová, Vojtěch Dyk a Jakub Prachař spolu se skupinou NightWork nazpívali CD pro teenagery a všechny zamilované puberťáky, kteří mají kolem sebe binec a v duši jakbysmet

Ty jsi můj strašnej zloděj času!V roce 2007 vydalo nakladatelství Albatros úspěšnou knížku poezie textaře a dramatika Pavla Cmírala Milujem se čím dál víc napsanou pro ty, které právě potkala puberta, pro "střelenej věk 13 až 15". A protože puberta neminula nikoho z nás a mnohé nikdy neopustila, je tato knížka vlastně určena všem.

Agentura Bon Art Production pozvala do nahrávacího studia mladé herce známé z nejúspěšnějších televizních seriálů a inscenací, aby s nimi pod názvem jedné z básní Ty jsi můj strašnej zloděj času! natočila výběr textů z této sbírky. Současné, civilní a otevřené básně určené dnešnímu čtenáři jsou doplněny nahrávkami písní skupiny NightWork. Na texty Pavla Cmírala je složil skladatel a producent František Soukup, nazpívali Vojtěch Dyk a Martha Issová. Recitace zazní v podání Marthy Issové, Michaely Maurerové, Vojtěcha Dyka a Jakuba Prachaře.

Album Ty jsi můj strašnej zloděj času! můžete poslouchat ve tmě, nechat ho znít do sluchátek, nejlépe v pelíšku, na holčičím babinci nebo na smíšeném mejdanu singlů a přechodně nebo navěky zadaných.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 14.02.2009 02:12
Poslední změna: 17.02.2009 05:48

RSS

Hodnocení: 4.75 (24x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz