Společnost

Michael Foret Uvnitř

Michael Foret vydává po téměř třech letech své druhé, tentokrát zcela autorské album Uvnitř.

Michael Foret
Michael Foret
Hlavní producentské slovo měli Filip Gemroth a Matěj Porteš, kteří spolu tvoří kapelu Toneless. Poprockové skladby lehce inspirované folkem Michael Foret Uvnitř
Michael Foret Uvnitř
dají skvěle vyniknout zpěvákovu specifickému hlasu, aranže pak nezapřou inspiraci britským popem. K prvnímu singlu z alba, k písni Až se vzbudíš, připravují nyní studenti filmové univerzity ve Zlíně videoklip. Na výrazně písničkářském albu posluchači najdou silné melodie, osobité texty a akustický zvuk v převážně živých aranžích.

V této době Michael rovněž zkouší se zcela novou doprovodnou kapelou ve složení Honza Janečka- bicí, Filip Gemroth- kytary, Matěj Porteš- klávesové nástroje a Chris- basa repertoár na jarní a letní koncerty Michael Foret Uvnitřa festivaly.

Na novém albu Michala Foreta Uvnitř, nahraném ve studiu Svárov v průběhu od září do listopadu 2008, najdeme celkem 11 skladeb: Padám dolů, Až se vzbudíš, Malíř, Loutka, Bloudím v letokruzích, Když pluješ městem, Narušená, Ona, Dávno ztracená, Plout a Žádnej pláč. Nové písničky si mohou příznivci Michala Foreta vyslechnout od 9. února 2009, kdy se album Uvnitř poprvé objeví na prodejních pultech.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 30.01.2009 03:14
Poslední změna: 02.02.2009 02:33

RSS

Hodnocení: 2.54 (41x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz