Kultura

Complete Of Robo Grigorov

Na konci roku 2008 vydává hudební nakladatelství SONY BMG exkluzivní dvojalbum největších hitů zpěváka, skladatele a hitmakera Robo Grigorova.

Robo Grigorov
Robo Grigorov
Jak už samotný název výběrovky Complete of napovídá, půjde o první kompletní výběr největších hitů Robo Grigorova od roku 1984 až po současnost. Na dvou discích najdete celkem 36 skladeb, přičemž některé z nich se dosud na žádném nosiči neobjevily. Complete Of Robo Grigorov
Complete Of Robo Grigorov
Jde například o kompletní původní nahrávku skladby Obyčajné nohy, která se na album v roce 1988 dostala jen ve zkrácené podobě, nebo aktuální rádiový hit, elánovská skladba Ja viem. Výběr obsahuje i jednu úplně novou skladbu s názvem Na kolenách dotýkať sa hviezd, jež se do rádií pripravuje na příští rok a bude podpořená velmi zajímavým videoklipem. Z dalších známých skladeb si poslechneme třeba hit Ona je Madona, Žuvačka za uchom, Dýchanie z úst do úst, Modlitba lásky, Dva roky prázdnin, Pocta Majakovskému, Daruj mi jednu noc nebo Posledný valčík pre Európu.

Nádherný digipackový obal vytvořil akademický malíř Štefan Polák a svým výtvarným ztvárněním dodal albu punc hodnotného a exkluzívního hudebního dárku. 

Foto SONY BMG

Editor: Janinka
Vytvořeno: 25.11.2008 10:44
Poslední změna: 08.12.2008 07:59

RSS

Hodnocení: 4.90 (10x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz