Kultura

Barbora Kodetová má premiéru v divadle Na Jezerce

Barboru Kodetovou čeká Na Jezerce premiéra v komedii Woodyho Allena Prokletí nefritového škorpióna.

Barbora Kodetová má premiéru v divadle Na JezerceNa pátek 31. října 2008 chystá novinku Divadlo Na Jezerce, kde si v divácky mimořádně oblíbené hře světoznámého dramatika Barbora Kodetová s Michalem Dlouhým ve hře Válka Roseových
Barbora Kodetová s Michalem Dlouhým ve hře Válka Roseových
Woodyho Allena Prokletí nefritového škorpióna poprvé zahraje herečka Bára Kodetová roli slečny Fitzgeraldové. Tato svižná retro komedie o zločinném hypnotizérovi, jejímž režisérem je Ondřej Sokol, se hraje již od roku 2005 a díky nevšedním způsobem podanému Allenovu humoru se stále setkává s nadšeným diváckým ohlasem.

"Bára Kodetová přinese Principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský ve hře Prokletí nefritového škorpióna
Principál Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský ve hře Prokletí nefritového škorpióna
do představení svoji osobnost a hra získá další rozměr," říká principál Divadla na Jezerce Jan Hrušínský. Na svoji premiéru v Prokletí nefritového škorpióna se Bára Kodetová už moc těší. "Miluji Woodyho Allena a jeho inteligentní humor," uvedla. Spolu s ní ztělesňují hlavní role v příběhu pojišťovacích agentů, kteří se stanou loutkami v rukou podvodného hypnotizéra a páchají nevědomky zločiny, Jan Hrušínský, Miluše Šplechtová, Martin Preiss, Roman Štabrňák a Zdeněk Hruška.

Foto © Marie Votavová

 

Editor: Janinka
Vytvořeno: 16.10.2008 01:20
Poslední změna: 20.10.2008 11:21

RSS

Hodnocení: 4.71 (14x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz