Kultura

Veletrh hraček Itea zahájen

Máte malé děti? Čekáte miminko? Nebo jste sami hraví? Pak je pro vás určen veletrh hraček Itea, jehož dvacátý ročník probíhá až do neděle 5. října 2008 v pražském výstavním areálu PVA Letňany. Souběžně s veletrhem hraček také probíhá veletrh Model Hobby, který, jak již název napovídá, zaujme všechny modeláře.

Veletrh hraček Itea zahájenKdo čeká obyčejné stánky a klasický veletrh, ten se plete. Veletrh hraček je totiž jedno velké hřiště, plné her a zábavy pro děti i dospělé. Veletrh hraček Itea zahájenVystavovatelé si své nejdůležitější zákazníky - děti všech věkových kategorií pěkně hýčkají. Je zde pro ně nachystáno mnoho atrakcí, kde si děti mohou vše na místě vyzkoušet, postavit dřevěné hračky, navlékat korálky nebo kreslit. Nabízí se zde i sportovní, elektronické, didaktické, plyšové a deskové hry, hračky pro malé i velké. Pro děti je samozřejmě také připraven doprovodný program, jehož součástí je dopravní hřiště Městské policie Praha, kde naši nejmenší mohou získat svůj vlastní řidičský průkaz. Velkým trhákem veletrhu je dinosaurus s umělou inteligencí, který se jmenuje Pleo. Je miláčkem všech návštěvníků a jelikož Pleo si vytváří svou povahu podle toho, jak je s ním zacházeno, bude tento „veletržní" určitě pěkně rozmazlený.

Veletrh hraček Itea zahájenZatímco si děti Veletrh hraček Itea zahájenhrají, dospělí mohou vybírat kočárek pro dalšího potomka, těhotenské oblečení, speciální pásy a šátky na nošení miminek nebo nábytek do dětského pokoje. A až vás nakupování omrzí, sedněte si s dětmi na koberec a jezděte si s autíčky nebo hrajte s panenkami

„Největší radost máme, když na veletrh zavítá celá rodina a vidíte to nadšení v očích všech. Myslím, že máme co nabídnout opravdu každému, vždyť v každém z nás je kus Veletrh hraček Itea zahájendítěte", říká Kateřina Beranová ze společnosti Terinvest, která je spoluorganizátorem veletrhu.

Přijďte na veletrh hraček sbírat inspiraci i vy a třeba konečně uvidíte, co vaše děti zajímá a baví. A možná zde najdete nějaký tip na Ježíška nebo na dárek k narozeninám či svátku.

Foto ConPro, s.r.o.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 03.10.2008 05:16
Poslední změna: 05.10.2008 07:36

RSS

Hodnocení: 4.20 (5x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz