Společnost

Barbara Nesvadbová pokřtila svůj první kalendář

Barbara Nesvadbová pokřtila svůj první kalendář. Výtěžek z jeho prodeje bude věnován na charitativní účely.

Barbara Nesvadbová pokřtila svůj první kalendářSpisovatelku a šéfredaktorku Barbara Nesvadbová pokřtila svůj první kalendářmódního magazínu Harper´s Bazaar Barbaru Nesvadbovou móda živí i baví. Příležitostně koketuje s modelingem, nafotit vlastní kalendář se ale zdráhala, styděla se. K pózování před objektivem ji přemluvila až jedna z nejuznávanějších česko-slovenských  módních fotografek Anna Mrázek-Kovačič. Spojením dokonalé ženské krásy a tvůrčího talentu vznikla série dvanácti smyslných fotografií.

Barbara Nesvadbová pokřtila svůj první kalendář„Jsem příšerně stydlivá. Stydím se i před vlastní dcerou. Možná i před vlastním psem. Přitom jsem byla vychována ve velmi volnomyšlenkářské rodině. Barbara Nesvadbová pokřtila svůj první kalendářNaši běžně doma chodili nazí a tahali mě na nudapláže. Já sama bych se však nejradši koupala v pytli. Pravidelně bavím dovolenkovou společnost, že se koupu v sukni nebo v tílku. Nikdy bych tedy neuměla nafotit akty. Fotografie, které s Ankou vznikaly, mohou být mírně smyslné, ale jistě nejsou erotické. Anča je taky jediný fotograf, se kterým jsem prozatím spolupracovala, který mě neznervózní, ale naopak uklidní. Prostě jí věřím," otevřeně přiznává autorka úspěšného románu Pohádkář, který už tři týdny kraluje oficiálnímu žebříčku bestsellerů.

Barbara Nesvadbová pokřtila svůj první kalendářCharitativní kalendář Barbara Nesvadbová 2009 byl oficiálně představen 15. července 2008 v Žofín Garden na pražském Žofíně. Role kmotra se zhostil zpěvák Matěj Ruppert, slavnostním odpolednem provázel moderátor Jakub Železný. Barbara Nesvadbová pokřtila svůj první kalendářProgram doplnila módní přehlídka nové kolekce plavek řecko-italské značky Luna, jejíž tváří je právě Barbara Nesvadbová. Modely předvedly mj. Miss ČR 2008 Zuzana Jandová, II. vicemiss ČR 2008 Kristýna Lebedová nebo Martina Dvořáková. Účastníci módní přehlídky se mohli nechat inspirovat letním líčením a účesy modelek, o které se postaral zkušený tým Visage Factory pod vedením vizážisty Zdeňka Fencla.

Vyvrcholením křtu byla dražba kalendáře.Vydražená částka se společně s předpokládaným výtěžkem kolem dvě stě padesáti tisíc korun z prodeje tří tisíc kusů kalendářů, které  jsou distribuovány ve vybraných knihkupectvích, bude použita na koupi rehabilitačních pomůcek pro mentálně handicapované klienty kladenského domova Zahrada.

Foto 2media.cz

Foto © Anna Mrázek Kovačič
Foto © Anna Mrázek Kovačič
Foto © Anna Mrázek Kovačič
Foto © Anna Mrázek Kovačič
Foto © Anna Mrázek Kovačič
Foto © Anna Mrázek Kovačič

Editor: Janinka
Vytvořeno: 17.08.2008 10:18
Poslední změna: 20.08.2008 10:44

RSS

Hodnocení: 4.42 (19x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz