Osobní deníček

Soutěž o opalovací krémy Weleda

Soutěžte s námi o ochrannou sluneční kosmetiku Weleda.

Soutěž o opalovací krémy WeledaLetní prázdniny s sebou přinášejí sluníčko. Vy pobýváte celý den celý den na slunci a nemůžete vaše děti přesvědčit, že odpočinek v chládku také není k zahození? Nebo se naopak sami rádi sluníte, ale zároveň se bojíte předčasného stárnutí kůže vlivem slunečního záření?

Ochranná sluneční kosmetika Weleda s protěží alpskou spolehlivě chrání a pěstí citlivou kůži dětí i dospělých a napomáhá tomu, abyste si léto skutečně s chutí a bez následků užili. Co by vám při cestě na pláž nebo při horské turistice tedy nemělo chybět?

Ochranný sluneční krém Weleda s protěží alpskou UVF 20 poskytuje účinnou ochranu částem těla nejvíce vystaveným slunci. Voděodolný krém s minerálním UV filtrem předchází spálení a brání opotřebení pokožky. Extrakt z protěže alpské s protizánětlivými a hojivými účinky pokožku zklidňuje, pěstí a chrání. Lehký sezamový olej a bambucký tuk zvyšují příznivé působení přípravku na pleť po celou dobu opalování.

Soutěž o opalovací krémy WeledaOchranné sluneční mléko Weleda s protěží alpskou UVF 12 pečuje o pokožku celého těla, intenzivně ji pěstí a harmonizuje. Lehká voděodolná emulze se dobře roztírá a  díky pečlivě vybraným přírodním složkám prospívá pokožce dětí i dospělých. Výtažek z protěže alpské a karotenový olej působí proti opotřebení a předčasnému stárnutí kůže a napomáhají jejímu přirozenému zhnědnutí. Minerální UV filtr poskytuje spolehlivou ochranu proti slunečnímu záření. Osvěžující vůně ještě posílí prázdninový pocit volnosti a klidu a udržuje stav pokožky ve zdravé rovnováze.

Připravili jsme pro vás soutěž o opalovací krémy Weleda, a pokud správně zodpovíte obě následující otázky a budete vylosováni, nemusíte se s opalovacími krémy Weleda už sluníčka bát.

Soutěžní otázky:
Jste-li příznivci návratu k přírodě a přírodní kosmetice, vyplatí se vám členství v Klubu Weleda. Majitelé karty opravňuje ke slevě na všechny výrobky v hodnotě:
a) 1 %
b) 5 %
c) 10 % 

Kosmetika Weleda je k dostání:
a) v síti Klubových a Baby klubových prodejen, v drogeriích, v lékárnách a na e-shopu
b) v síti Klubových a Baby klubových prodejen, v parfumeriích, v lékárnách, na e-shopu
c) v síti Klubových a Baby klubových prodejen, v síti drogerií DM, v lékárnách a na e-shopu

Více se dozvíte na http://www.weleda.cz/

Soutěž byla ukončena. Výhru získávají Lenka Vyktorinová, Hodonín, Patrika Lexová, Brandýs nad Labem a Jindřich Vlk, Hartvíkovice. Blahopřejeme. O výhře budou všichni výherci informováni emailem.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 12.07.2008 07:29
Poslední změna: 20.08.2008 09:32

RSS

Hodnocení: 4.78 (9x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz