Společnost

Kristina Bastienová novou moderátorkou

Snídaně s Novou bude mít novou moderátorku.

Kristina Bastienová a Ondřej Vodný
Kristina Bastienová a Ondřej Vodný
Kristina Bastienová se stane novou moderátorkou Snídaně s Novou. Tato herečka, tanečnice a moderátorka pořadu Bailando, tančím pro tebe se na obrazovce TV Nova objeví již v úterý 1. července 2008. Jejím moderátorským partnerem se stane stávající moderátor Snídaně s Novou Ondřej Vodný.

Kristina Bastienová novou moderátorkouKristina Bastienová se na moderování Snídaně s Novou podle svých slov už moc těší: „Beru to jako obrovskou výzvu a novou zkušenost. Už teď totiž vím, že moderace Snídaně s Novou bude v mnoha ohledech jiná než moderace Bailanda. Těším se na diváky a na to co mě čeká. Přijďte, prosím, nejen 1. července ráno k obrazovce na Nově, držet palce. Pevně věřím, že vše dobře dopadne a budete se s námi rádi probouzet."

Kristina Bastienová účinkovala v mnoha muzikálech, jako Drakula, Johanka z Arku, Rebelové, Tři mušketýři, Angelika, Golem, Kleopatra, nebo West Side Story. Na kontě má i několik filmových a televizních rolí: Milenci a Vrazi (Madda Serafinová), Vratné láhve (Dáša) nebo seriál Posední sezona (Andrea). Vytvořila u mnoho choreografií pro řadu divadel, k nimž od podzimu 2008 přidá choreografie muzikálů Adéla ješte nevečeřela v Divadle Broadway a Švejk v divadle Hybernia.

Foto TV Nova

Editor: Janinka
Vytvořeno: 28.06.2008 06:10
Poslední změna: 29.06.2008 12:55

RSS

Hodnocení: 3.08 (13x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz