Společnost

Ženy na dosah Josefa Hausmanna

Josef Husmann napsal další knihu o společném světě mužů a žen s názvem Ženy na dosah.

Ženy na dosah Josefa HausmannaJosef Hausmann je Ženy na dosah Josefa Hausmannadíky úspěšné a kontroverzní publikaci „Základy mužského šovinismu" v médiích často nazýván mužským šovinistou. Tento publicista, překladatel, biochemik, horolezec, kajakář, hokejista, volejbalista, tenista, lyžař a klavírista nyní vydává další knihu s názvem Ženy na dosah.

Kmotrem opět bezesporu kontroverzní knihy se stal kontroverzní dirigent a sbormistr Bohumil Kulínský a sportovkyně a lyžařka Zuzana Kocumová.

Ženy na dosah Josefa HausmannaMužům jde především o nahodilá, pokud možno často se obměňující sexuální dobrodružství o nízkém časovém a finančním rozpočtu a samozřejmě bez závazků. Josef Hausmann je považován za mužského šovinistu
Josef Hausmann je považován za mužského šovinistu
Žena, chce-li získat vyhlédnutého muže, koketně předvede, že právě u ní by mohl být nezávazný sex k mání, a prakticky zadarmo. Tahle cenná valuta je to poslední, co je žena ochotna nabídnout.

Kniha Ženy na dosah přinášejí několik příběhů, v nichž osud autorovi nepřál Ženy na dosah Josefa Hausmannaa ono pověstné válečnické štěstí, tolik potřebné pro úspěch u žen, sedělo vždycky na někom jiném.

Knížka Ženy na dosah tedy přináší zajímavé historky, které se dnes a denně odehrávají mezi muži a ženami. Její  pikantní obsah někoho možná, odradí, dalšího zaujme a někdo se třeba zasměje...

Ženy na dosah Josefa HausmannaŽeny na dosah Josefa HausmannaŽeny na dosah Josefa Hausmanna

Editor: Janinka
Vytvořeno: 24.06.2008 11:35
Poslední změna: 03.07.2008 10:12

RSS

Hodnocení: 4.31 (29x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz