Společnost

Jetix Kids Awards 2008

Zveme vás na Jetix Kids Awards 2008 s party u řeky, která se uskuteční v neděli 22. června 2008 od 14 hodin v O2 Žlutých lázních v Praze - Podolí. Již počtvrté pořádá dětská kabelová televize Jetix anketu Jetix Kids Awards, kde si děti zvolí své své hvězdy.

Karel Gott s Arturem Štaidlem
Karel Gott s Arturem Štaidlem
V Jetix Kids Awards 2008 o svých idolech Leoš Mareš
Leoš Mareš
hlasuje každý týden několik tisíc dětí. O tom, komu bude nakonec patřit definitivní vítězství, se děti dozvědí právě tuto neděli. Předávání cen bude spojené s originální velkou show , kterou bude moderovat Leoš Mareš. Jetix Kids Awards bude i letos plná hvězd. Nebude chybět loňská vítězka Ewa Farna či Karel Gott, který zazpívá dětem hity z filmových pohádek. Na show spojenou s předáváním Jetix Kids Awards 2008 se chystají mnohé další populární osobnosti jako například Libor Bouček, Zlata Adamovská, Iveta Bartošová, Sámer Issa, Vlasta Horváth, Michaela Dolinová či Daniela Šinkorová. Překvapení v podobě netradičního vystoupení chystá hudební rodina známého skladatele a producenta Karla Vágnera. Děti se mohou těšit také na spoustu zábavy, kterou jim nabídne doprovodný program před udílením cen. Na děti čekají jejich oblíbené postavičky ze seriálů TV Jetix. V O2 žlutých lázních pro ně bude rovněž připraveno mnoho nejrůznějších her, jakoEwa Farna
Ewa Farna
létací talíře, autodráhy Nintendo, skákací balóny, želatinový kopec i oblíbené malování. Po loňském úspěchu nebudou na party u řeky chybět oblíbené All Star Cheerleaders se svými akrobatickými kousky.

Jetix Kids Awards 2008Přijďte i vy na vyhlášení výsledků této ojedinělé ankety „dětských Oscarů" v neděli 22. června od 14 hodin do O2 Žlutých lázní v Praze. Vstupné na akci je zdarma.

A jaké jsou nominace na Jetix Kids Awards 2008?
V kategorii Nejoblíbenější hudební skupina byly nominovány kapely Gipsy.cz, rappeři, kteří si získávají stále větší popularitu, vítěz předloňských dětských Oscarů Chinaski a Divokej Bill.
V kategorii Nejoblíbenější zpěvák byly nominováni legendární Karel Gott s Petrem Kolářem a Sámerem Issou.
V kategorii Nejoblíbenější zpěvačka byly nominovány stálice Jetix Kids Awards Lucie Vondráčková, Lucie Bílá a Ewa Farna.
Lucie Bílá
Lucie Bílá
V kategorii Nejoblíbenější herečka byly nominovány seriálové hvězdy Dana Morávková, Daniela Šinkorová a Zlata Adamovská.
Roman Šebrle
Roman Šebrle
V kategorii Nejoblíbenější herec byly nominovány mladičké filmové hvězdy Jiří Mádl a Vojtěch Kotek spolu s populárním Petrem Rychlým.
V kategorii Nejoblíbenější moderátor byli nominováni Libor Bouček a Lucie Borhyová spolu s dřívějším vítězem Leošem Marešem.
V kategorii Osobnost roku byli nominováni zpěvák Karel Gott, modelka Tereza Maxová a prezident Václav Klaus. Každá z těchto osobností již v Jetix Kids Awards v minulých letech vyhrála.
V kategorii Nejoblíbenější sportovec byli nominováni brankář fotbalové reprezentace Petr Čech, olympijský vítěz v desetiboji Roman Šebrle a fenomenální běžkyně na lyžích Kateřina Neumannová.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 21.06.2008 04:17
Poslední změna: 28.06.2008 07:34

RSS

Hodnocení: 4.10 (20x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz