Společnost

Holmes Place Energy v OC Nový Smíchov

Do klubu členů Holmes Place Energy přibudou další známé tváře – Lucie Váchová, David Křížek, Maxim Velčovský a Jakub Kohák.

Modelka Lucie Váchová
Modelka Lucie Váchová
Každý víkend v průběhu dubna a května je v obchodních centrech po Praze možné spatřit nafukovací stánek Holmes Place Energy. Hostesky zde představují síť sportovně-relaxačních klubů, tedy Holmes Place Energy Smíchov, Holmes Place Energy Černý Most a nový Holmes Place Energy Karlín, který bude otevřen letos v létě.

Jachtař David Křížek
Jachtař David Křížek
Nebude tomu jinak ani v sobotu 31. května 2008 odpoledne, kdy od 14 hodin navštíví v pražském OC Nový Smíchov prezentační stánek Holmes Place Energy modelka Lucie Váchová, jachtař David Křížek, designér Maxim Velčovský a režisér Jakub Kohák, kteří se stanou členy nového luxusního klubu, Holmes Place Energy, které bude otevřeno v létě v pražském Karlíně. Podstoupí zde základní vstupní zdravotní test a pohovor s trenérem, bude jim změřeno procento tuku a vody v těle a vyzkouší si revoluční stroj Power Plate.

Designér Maxim Velčovský
Designér Maxim Velčovský
pokud přijdete do obchodního centra Nový Smíchov i vy, budete mít možnost potkat nejen známé tváře, ale také se dozvědět informace o klubech, profesionální trenér vám zde také poradí, co je pro vás a vaše tělo ideální. Můžete si nechat změřit krevní tlak, procento tuku a vody v těle a vyzkoušet si již zmíněný Power Plate. Na místě si také můžete koupit za zvýhodněných podmínek a bez registračního poplatku kartu do klubů Holmes Place Energy. Při registraci získáte pro sebe a své přátele dárky jako osobní trénink, druhou kartu pro přítele, jeden volný vstupy do posilovny a 10% slevu na většinu služeb Energy klubů. „Doposud jsem moc nesportoval, ale už delší dobu ale uvažuji, o tom, že bych se měl začít trochu cvičit a to, co nový Holmes Place Energy v Karlíně nabízí mi naprosto vyhovuje", nechal se slyšet úspěšný designér Maxim Velčovský.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 27.05.2008 03:44
Poslední změna: 27.05.2008 11:13

RSS

Hodnocení: 4.08 (12x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz