Kultura

Sensation White opět v Praze

Celosvětově nejúspěšnější taneční show Sensation White, unikátní koncept představující nejžádanější světové DJ, kombinující speciální efekty a nezaměnitelné dekorace, technologické novinky, fantastické performance a vytvářející neopakovatelnou atmosféru, můžete vidět 31. května 2008 od 21 hodin v pražské Sazka Areně.

Sensation White opět v PrazeJiž příští sobotu 31. května 2008 bude pražská O2 Arena podruhé hostit největší taneční akci u nás, Sensation White. S maximální kapacitou blížící se 18 000 návštěvníků se tak bude jednat o jednu z největších halových akcí letošního roku vůbec.

Sensation White opět v PrazeNa Sensation White vystoupí největší hvězdy elektronické hudby jako Markus Schulz, Marco V, Axwell, Fedde le Grand, Laidback Luke a domácí hvězda Michael Burian. Kromě skvělé taneční muziky čeká návštěvníky obří centrální dekorace s otočným DJským pultem, strhující show v podání nizozemských Sensation White opět v Prazeperformerů a akrobatů, synchronizované vodní fontány, lasery a pyroefekty a dokonalá audiovizuální show. To vše podtrženo neopakovatelnou atmosférou tisíců návštěvníků, kteří jsou oblečeni v bílém.

Historie Sensation White se začala psát v roce 2000 v Nizozemí, kdy se poprvé sešlo v Amsterdam Aréně na 20 000 návštěvníků. Rok poté se jich již 40 000 stalo svědky nového fenoménu Sensation White.  V loňském roce se konala Sensation v Amsterdamu již poosmé a stejně jako v minulých letech bylo všech 40 000 vstupenek vyprodáno během několika hodin. Sensation White opět v PrazeLetos Sensation White navštíví země jako Belgie, Lotyšsko, Polsko, Rusko, Německo a Chile. A stejně jako v Nizozemí i tyto akce bývají beznadějně vyprodány.

Sensation White opět v PrazeSensation je bezesporu jednou z nejnáročnějších produkcí na světě. Přípravy začínají již pět dní předem a většina techniky je dovezena z Nizozemí. Na zajištění se podílí přes 500 osob, které se starají o technickou produkci, bezpečnost, zdravotní službu, občerstvení a servis návštěvníkům.  Veškerá technika a dekorace vážící přes 80 tun budou dovezeny v deseti kamionech a kromě vystavěných tribun, barů a DJského pódia bude vše zavěšeno ve vzduchu.

Sensation White opět v PrazeOproti minulému roku budou pro návštěvníky připraveny šatny a vstupovat se bude pouze severním vstupem, který se nachází u stanice metra. Brány O2 Areny se otevřou v 19 hodin, zahájení show je naplánováno na 21:30 a konec se očekává úderem šesté hodiny ranní.

Sensation White opět v PrazeO obrovském zájmu o tuto unikátní show svědčí i fakt, že základní vstupenky jsou již několik týdnů zcela vyprodány. Jedinou možností, jak se na Sensation White dostat, jsou tzv. Deluxe vstupenky, které umožňují přístup do klubového patra O2 Areny a zahrnují VIP catering po celou dobu akce zdarma. Tyto vstupenky jsou v prodeji za 2.990 Kč na pokladnách O2 Areny každý všední den od 13 do 18 hodin. Více informací o akci najdete na webu Sensation White.

Foto 2media.cz

Editor: Janinka
Vytvořeno: 27.05.2008 03:42
Poslední změna: 28.05.2008 09:02

RSS

Hodnocení: 4.92 (12x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz