Společnost

Módní inspirace ve Slovanském domě

Slovanský dům ožil pestrobarevnými modely vietnamské návrhářky Mimi Lan.

Jiřina Riantová, Natálie Steklová a Mimi Lan se synem
Jiřina Riantová, Natálie Steklová a Mimi Lan se synem
V zahradě Slovanského domu v Praze proběhla 5. května 2008 módní přehlídka nejnovější kolekce originálních Módní inspirace ve Slovanském doměmodelů pro sezónu jaro/léto 2008 návrhářky Mimi Lan, která u nás i v zahraničí působí pod módní značkou La Femme Mimi. Její barevné oblečení je plné energie a radosti ze života. Mimi Lan je rodačkou ze Saigonu, ale vzhledem k tomu, že již 14 let žije v České republice, prolínají se v její tvorbě dva kulturní proudy, asijský a evropský, a díky tomu mohla vytvořit svou vlastní značku oblečení La Femme Mimi.

Mimi Lan tvrdí, že její tvorba je jako „vietnamsko-český míchaný nápoj" - ne moc sladký, ne moc suchý a jemně elegantní, ale přitom originalitu a detaily klade na první místo. Hlavním mottem celé přehlídky byla „ČISTÁ LÁSKA", protože obsahuje plno barev a smysl života.

Módní inspirace ve Slovanském doměVšechny originální návrhy byly doplněny šperky od návrhářky Jiřiny Riantové, která v roce 2007 získala nominaci na návrhářku roku v soutěži Czech Grand Design. Ta se především zabývá výrobou broží a sama o své Na přehlídku také zavítala Renata Langmannová
Na přehlídku také zavítala Renata Langmannová
práci říká: „Snažím se dělat šperky s vtipem, aby vás pokaždé znovu potěšily".

Přehlídka byla rozdělena do čtyř částí: Romantika, Míchaný nápoj, Jaro, Jaro! a Japonská zahrada v kombinaci modelů La Femme Mimi a módní návrhářky Natálie Steklové, která působí pod značkou Kika. Ta v roce 2004 vyhrála titul „talent sezóny" na Prague Fashion Week. Přehlídku příjemně doprovodila španělsko-francouzskou hudbou v podání DJ Baltazy.

Začátek přehlídky byl věnován taneční skupině s názvem Trn v oku, která svým japonským stylem tance s vějíři připravila tu správnou atmosféru na módní přehlídku La Femme Mimi.

Foto C&COM Advertising

Editor: Janinka
Vytvořeno: 25.04.2008 09:27
Poslední změna: 15.05.2008 10:11

RSS

Hodnocení: 5.00 (3x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz