Společnost

Známé tváře v obchodním centru Nový Smíchov

Pokud přijdete zítra, tedy v sobotu 26. dubna 2008, do Obchodního centra Nový Smíchov, můžete se setkat s Romanem Vojtkem, Kateřinou Kristelovou, Zuzanou Norisovou nebo Michaelou Badinkovou.

Známé tváře v obchodním centru Nový SmíchovKaždý víkend v průběhu dubna a května je v obchodních centrech po Praze možné spatřit nafukovací stan Holmes Place Energy. Hostesky zde představují síť klubů Holmes Place Energy na Smíchově, Černém Mostě V OC Nový Smíchov můžete potkat Kateřinu Kristelovou
V OC Nový Smíchov můžete potkat Kateřinu Kristelovou
a nový Holmes Place Energy Karlín, který bude otevřen letos v létě.

Výjimkou nebude ani tato sobota 26. dubna 2008, kdy bude od 14 hodin v pražském obchodním centru Nový Smíchov pěkný rozruch. U prezentačního stánku Holmes Place Energy se totiž objeví Zuzana Norisová, Roman Vojtek
Roman Vojtek
Michaela Badinková, Roman Vojtek a Kateřina Kristelová. Tyto známé tváře vám změří tlak nebo procento tuku v těle a za jejich účasti si budete moci vyzkoušet i špičkové stroje Power Plate nebo Xbike.

Na místě se dozvíte informace o klubech nebo vám zde profesionální trenér poradí, co je pro vás a vaše tělo ideální. Na místě si také můžete koupit kartu do klubů Holmes Place Energy za zvýhodněných podmínek a bez registračního poplatku. Při registraci získáte pro sebe a své přátele dárky jako osobní trénink, masáž, druhou kartu pro přítele, jeden volný vstup do posilovny a 10% slevu na většinu služeb Energy klubů. „Moc se těšíme na nový luxusní klub v Karlíně. Určitě tam budeme obě často chodit," řekla Zuzana Norisová a Míša Badinková.

Editor: Janinka
Vytvořeno: 25.04.2008 03:58
Poslední změna: 25.04.2008 04:43

RSS

Hodnocení: 3.50 (4x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz