Společnost

Slunce pro všechny v Domě módy

V pražském Domě módy se sešly nejkrásnější dívky České republiky, aby byly přítomny při zahájení spolupráce s Nadačním fondem Slunce pro všechny a Domem módy v Praze.

Miss ČR 2008 Zuzana Jandová
Miss ČR 2008 Zuzana Jandová
Do pražského Domu módy přišly krásné missky, mezi nimiž nechyběla Miss ČR 2007 Kateřina Sokolová, Miss ČR 2008 Zuzana Jandová, Miss Sympatie ČR Romana Čechovská spolu s dalšími finalistkami Miss ČR Sabinou Horákovou, Taťánou Šedivou a Kateřinu Šonkovou.

Slunce pro všechny v Domě módyDům módy na pražském Václavském náměstí navázal úzkou spolupráci s Nadačním fondem Slunce pro všechny, který byl založen za účelem podpory dětí a dospělých se speciálními potřebami a také pro podporu Soukromé mateřské školy, základní školy a střední školy Slunce. Slunce pro všechny v Domě módySlunečními paprsky se tak snaží navrátit onu příjemnou a pohodovou atmosféru nákupu do Domu módy a také to, aby každý zákazník odcházel z Domu módy s dobrým pocitem, že svým nákupem udělá radost nejen sobě, ale i některému z handicapovaných lidí. Z každého uskutečněného nákupu přispěje Dům módy do Nadačního fondu Slunce pro všechny částkou 3 korun. Ve 4. patře Domě módy bude navíc umístěna kasička, do které může každý zákazník vhodit libovolnou částku pro nadaci.

Miss Sympatie ČR Romana Čechovská
Miss Sympatie ČR Romana Čechovská
Finalistka Miss ČR 2008 Kateřina Šonková
Finalistka Miss ČR 2008 Kateřina Šonková
Dívky si pomalu zvykají, že své fotky nacházejí v různých časopisech
Dívky si pomalu zvykají, že své fotky nacházejí v různých časopisech

Editor: Janinka
Vytvořeno: 24.04.2008 12:53
Poslední změna: 03.05.2008 12:26

RSS

Hodnocení: 4.00 (7x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz