Společnost

Holmes Place Energy road show pokračuje

Holmes place Energy team v čele s Agátou Hanychovou a Lejlou Abbasovou opět vyrazil do pražských klubů.

Holmes place Energy team
Holmes place Energy team
V pátek 18. dubna 2008 Holmes Place Energy road show pokračujevečer se do pražských klubů v centru Prahy opět vydal Holmes Place Energy team se svým Hummer Holmes Place. Tato luxusní limuzína přivezla do klubů Techtle Mechtle, Infinity, Misch Masch a Celnice Holmes Place Energy team v čele s Agátou Hanychovou a Lejlou Abbasovou, které jsou tváří Holmes Place Energy teamu.

Tým znovu testoval, jak jsou na tom lidé v barech a klubech s energií. Team rozdával Holmes Place energy drinky, volné vstupy do klubů a těm, co se úspěšně zapojili do soutěží, i poukazy na předplacenou kartu a osobní trénink.

Svalová soutěž v klubu Infinity
Svalová soutěž v klubu Infinity
Předávání ceny v klubu Misch Masch
Předávání ceny v klubu Misch Masch
„Už jsem začala využívat služeb Holmes Place na Smíchově a byla jsem šokována neuvěřitelným komfortem a dokonalou čistotou", řekla Agáta Hanychová, tvář Holmes Place Energy teamu. „Určitě budu využívat i whirlpool a moje oblíbené masáže", dodala Agáta.

„Moc se těším na luxusní Holmes place Energy v Karlíně. Jsem si jista, že tam budu trávit spoustu volného času", řekla Lejla Abbasová, tvář Holmes Place Energy teamu.

Agáta Hanychová, Petr Zvěřina a Lejla Abbasová
Agáta Hanychová, Petr Zvěřina a Lejla Abbasová
Společnost Holmes Place Soutěž o největší svaly v Misch Maschi
Soutěž o největší svaly v Misch Maschi
provozuje více než 50 center po celém světě, například v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Francii, Španělsku, Portugalsku, Polsku, Řecku a Izraeli, a je tak jedním z největších provozovatelů health a fitness center v Evropě. V Čechách provozuje společnost Holmes Place v současné době tři kluby. Holmes Place Premium v obchodním centru Nový Smíchov, Holmes Place Energy Smíchov a Holmes Place Energy Černý Most. Nový klub Holmes Place Energy bude otevřen v Praze Karlíně již letos v létě.

Editor: Tereza Černá
Vytvořeno: 22.04.2008 05:49
Poslední změna: 25.04.2008 09:19

RSS

Hodnocení: 4.06 (17x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz