Společnost

Módní přehlídka Hany Zeman

8. února 2008 předvedla v prostorách firmy Kinnarps v Čestlicích módní návrhářka Hana Zeman své luxusní modely na velkolepé módní přehlídce nazvané Women In The Sky (With Diamonds).

Módní přehlídka Hany ZemanMódní návrhářka Hana Zeman Módní přehlídka Hany Zemanse zaměřuje především na návrhy dámských modelových originálů, jejichž ženskost a elegance zdůrazňují ženskou postavu, tedy především štíhlý pas a nohy. Její specialitou je ruční malba přímo na modely, které také mohli účastníci její módní show nazvané Women In The Sky (With Diamonds) spatřit. Z dílny Hany Zeman pocházejí mimo jiné i designy napodobující královský hermelín nebo žirafí srst.

Modely Hany Zemanové nosí například Helena Houdová, Šárka Sikorová, Pavlína Babůrková, Kateřina Stočesová, Kristina Frýdvalská, Marcela Březinová nebo Ilona Czáková.Módní přehlídka Hany ZemanMezi její zákaznice, které se stále vracejí, patří Módní přehlídka Hany Zeman významné podnikatelky, manažerky i manželky významných mužů. Hana Zemanová také oblékla tři královny krásy na mezinárodní soutěže: Miss ČR 1999 Helenu Houdovou na Miss World 1999 v Londýně a 1. vicemiss ČR 1999 Šárku Sikorovou na Miss International 1999 v Tokiu.

I tentokrát na molu při předvádění typicky ženských modelů, doplněných třpytivými šperky firmy Swarovski, zazářily mnohé známé modelky, mezi nimi například loňská Česká Miss Lucie Hadašová, Hana Mašlíková nebo Petra Faltýnová.

Módní přehlídka Hany ZemanDesignérka Hana Zeman Módní přehlídka Hany Zemanna závěr módní show uspořádala dražbu, na které vydražila své módní obrazy a sexy černobílý model, který předvedla Hana Mašlíková. Na své konto si tak Kapka naděje připsala 126 000 Kč, které budou použity na projekt Banky pupečníkové krve. To znamená, že když maminka při porodu dá pupečník do této banky, bude z něho získaná krev použita pro transplantaci krve a může tak zachránit nemocné dítě. I modelky, které šaty Hany Zeman převáděly, se zřekly honoráře ve prospěch charity.

Vendula Svobodová
Vendula Svobodová
Vendula Svobodová byla středem zájmu všech fotografů, tak si je také vyfotila
Vendula Svobodová byla středem zájmu všech fotografů, tak si je také vyfotila
Módní přehlídka Hany ZemanMódní přehlídka Hany ZemanMódní přehlídka Hany ZemanMódní přehlídka Hany ZemanMódní přehlídka Hany ZemanMódní přehlídka Hany Zeman

Editor: Janinka
Vytvořeno: 17.02.2008 06:41
Poslední změna: 24.02.2008 03:23

RSS

Hodnocení: 3.76 (17x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz