Společnost

Nejskrytější hotel na světě najdete v Praze

Pražský hotel U Zlaté studně se stal v roce 2008 vítězem v kategorii "Nejlepší skrytý klenot světa" v anketě Traveler's choice, kterou každoročně vyhlašuje portál Tripadvisor.

Nejskrytější hotel na světě najdete v PrazePražskému hotelu U Zlaté studně (Golden Well Hotel) náleží v roce 2008 titul „Nejlepšího skrytého Nejskrytější hotel na světě najdete v Prazeklenotu světa (Best Hidden Gem in the World), jak vyplynulo ze zveřejněných výsledků ankety Traveler's choice 2008 portálu Tripadvisor. Anketa Traveler's choice patří mezi nejsledovanější a nejrespektovanější hodnocení kvality hotelů. Uživatelé portálu Tripadvisor tvoří největší internetovou cestovatelskou komunitou. Měsíčně tento portál navštíví téměř 30 milionů uživatelů. Umístění pražského hotelu U Zlaté Studně mezi nejlepšími hotely dlouhodobě napovídalo 1. místo na žebříčku popularity mezi více než 500 hotely v Praze.

Hotel U Zlaté studně nabízí výhled na červené malostranské střechy
Hotel U Zlaté studně nabízí výhled na červené malostranské střechy
A kde že se to Hotel U Zlaté studně ukrývá? Kouzelný hotel naleznete v malebném prostředí Malé Strany, přímo pod hradbami Pražského hradu, v Ledeburských zahradách. Historie budovy hotelu sahá až do roku 1528. Zajímavostí je, že tento dům daroval Rudolf II. slavnému hvězdáři Tycho de Brahe, kterému se zde zjevila Panna Maria a který dal zhotovit nové pozlacené roubení u studny. Tak vznikl název U Zlaté Studně.

Lobby v hotelu Grand Hyatt Resort
Lobby v hotelu Grand Hyatt Resort
Hotel U Zlaté studně nabízí 17 nadstandardně vybavených dvoulůžkových pokojů a 2 apartmány, jejichž pokoje jsou vybaveny francouzskými dobovými reprodukcemi nábytku z XVII., XVIII. a XIX. století. Každý pokoj vyniká unikátním designem, výhledem na Prahu a do Ledeburské zahrady. V hotelu nechybí ani restaurace, nacházející se ve 4. patře hotelu, odkud se naskýtá panoramatický výhled na Prahu.

Hotel Royal Plantation na Jamaice nabízí nejlepší all-inclusive i příjemné spaní
Hotel Royal Plantation na Jamaice nabízí nejlepší all-inclusive i příjemné spaní
Dalším úspěšným hotelem v Praze se stal hotel Arcadia Residence v kategorii „Nejlepší výhodné nabídky v Evropě" (Best Bargain in Europe). Dle ankety Traveler's choice zažijete největší romantiku v hotelech Hapuna Beach Prince Hotel na Big Islandu na Havajských ostrovech nebo v Legends Hotelu na Mauriciu. Nejlepším bazénem se pyšní hotel Grand Hyatt Kauai Resort and Spa na ostrově Kauai na Havaji. Rodiny s dětmi ocení Protur Bonaire Aparthotel v Cala Bona ve Španělsku. Nejlepší all - inclusive si vychutnáte v hotelu Royal Plantation v Ocho Rios na Jamaice. Dalšími vítěznými hotely jsou například hotel Signature at MGM Grand v Las Vegas nebo The Ritz-Carlton Berlin v Berlíně.

Foto Conpro.cz a archiv

Editor: Janinka
Vytvořeno: 11.02.2008 09:30
Poslední změna: 17.02.2008 10:58

RSS

Hodnocení: 4.14 (7x)
5-skvělé
4-dobré
3-průměr
2-nic moc
1-nepovedené



Copyright © mars69 2000-2024, webmaster@people.cz